Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Techno s tatou

Od: efjakofilcek

Ahoj, potřebuj opravdu poradit. *smich*

Tata oslavil letos šedesátku a chci ho mimo jiné vzít na nějaký techna, ale během posledních 20 let se strašně asocializoval a je v jakémsi začarovaném kruhu. Z argumentů, proč nechce ani za mnou do Prahy nebo na dovolenou, která obnáší letiště a moc lidí, byste rostli. Máte nějaký doporučení, kde to hraje dobře, ale není to nic velkéh jako B4L a jiné? Hotel a komfort zařídím, ale řeším jen typ celého festivalu. I kdybychom tam měli být den, ale jak ho znám, tak si nakonec najde kamarády a budu ho dva dny hledat.

Jde mi především o komfort a jistotu, než vleze do nějakého areálu. A pokuď někdo z vás na nějaký takový typ fesťáku jde, klidně se rád spojím.

Díky a pa.

F

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Tátu pošlete do lázní a na techno sám.

Řekl bych, že se mu tím zavděčíte víc.

hodnocení

2x
Mě chtit vzít dcera na techno pošlu jí tam kde slunce nesvítí *smich*
Tak snad víš co otec poslouchá neee tak ho vem na podobný žánr nebo mu zorganizuj nákou párty se známejma na zahrade v hospodě
100 pro bude vše lepší než techno
Mě bys třeba udělala radost rockovym či metalovym koncertem

hodnocení

2x

Rádci, kteří odrazují tazatele od návštěvy techna bych rád upozornil, že žánr techno vzniklo v roce 1985/1986, a tedy v čase, kdy otci bylo 20 let. Věk 20 let je obvykle věkem, kdy si člověk oblíbí některý žánr, který pak poslouchá často celý život.

Tudíž tento otec může techno poslouchat posledních 40 let a je to právě pro něj ten nejlepší program.

Tazateli vzkazuji, ať si udělá výlet na den a noc do Prahy, kde najde i menší akce do 200 lidí, typicky před clubem Cross, jinde v Holešovicích nebo jinde po Praze - hledejte v událostech na facebooku.

oliva
hodnocení

1x

Co se libi vam, se nemusi libit tatovi.
Vy byste byla rada, kdyby vas vzal treba na dechovku?

hodnocení

1x

Vkus každého z nás se léty může měnit. Kdo byl zamlada příznivcem techno, dneska může vyznávat jiný směr, klidnější. Proto bych taťku nelámala do něčeho, co nechce.

Vím to podle sebe. Mám ráda folk a country, na techno by mě taky nikdo nenalákal. A ještě bluegrass, líbí se mi třeba Wyrtoni. Jaga.

ltz
hodnocení

0x
V 60 bude člověk už dost dospělý na to, aby si žil svůj život, záliby podle svého. A techno ho asi teprve nenadchne, když se mu nechce chodit ani na dovolené, kde je hodně lidí. A i kdyby na to techno šel, tak si najde kamarády, a užije si to jinde po svém. Třeba jako vy jednou v 60.

hodnocení

0x

Mně kdyby chtěl syn či dcera pozvat na techno ( poslouchají všehochuťod popíku přes rock, dance , rap...) tak je odmítnu, ale bral bych třeba rockový koncert.

hodnocení

0x

Zjevne sveho tatu moc neznas...

hodnocení

0x

Klíčová otázka je, jestli tata chce na nějaká techna, nebo ne.

Já 60 teprve oslavím, ale zařídím si to po svém. Kdyby mě někdo nutil nějaké techno, nebo třeba dechovku, tak bych se dost zuřivě bránil.

A naopak někam, kam bych šel já, by se zase zuřivě bránila jít spousta mých vrstevníků (takže je tam samozřejmě nenutím chodit).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]