Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bankomaty

Od: bankomaty odpovědí: 6 změna:
Hledám šťastlivce, který dne 24.02.2005 ve 14:51 odebral hotovost z bankomatu v P6, vestibul metra Dejvická. Odměna. Děkuji i za upozornění.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

prosim o nahlaseni dalsi prilezitosti... nebyla by moznost tento patek? :):):)

Myslim, ze s touhle vyzvou nepochodite..., byla to skleroza nebo lupic?

bankomaty
Je to slozitejsi. Ja tvrdim, ze to byla chyba bankomatu potazmo banky, banka tvrdi, ze to byla chyba moje. Kazdopadne ja jsem hotovost neodebral, protoze tam nebyla, mozna ze vylezla pozdeji. Ale to je opravdu docela dlouhy pribeh, zatim bez zakonceni.
bankomaty
Pokud vite o lepsim zpusobu, jak oslovit co nejsirsi verejnost, budu vdecen za tip.
pokud ten bankomat je monitorovany kamerou banky... tak je to jeste jednodussi dokazat, ze hotovost nedorazila...
bankomat
Bohužel. Bankou monitorovany neni. DP Metro vestibul monitoruje, ale ne prostor bankomatu.
al bunda*
Možná by to šlo v diskusích na i-dnes, neviditelném psu, i-hned, novinkách lidovkách a podobně. Myslím, že to projde cenzurou - často prochází i podstatně horší věci, možná Vás někteří okřiknou jako spammera, ale tím se nenechte rozhodit. Najděte si nejdiskutovanější zprávy a realizujte se tam. Možná budou Vaše příspěvky po čase smazány, ale chvilku to tam určitě vydrží. Nic lepšího mne zatím nenapadá. Hodně zdaru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]