Nejste přihlášen/a.
Na noční směně jsem si dal ráno s odstupem jedné hodiny 2 silné kafe. Pak se mi začala motat hlava. Je to normální? Kafé jinak běžně nepiju. Možná není organismus zvyklý na větší dávky kofeinu.
3x
Dobrý den, pro zkušené "kafaře" by to běžné nebylo, ale u příležitostného a unaveného/nevyspalého "nekafaře" by se to stát mohlo (kofein je přeci droga, i když legální). Asi to chtělo zapít čistou vodou. Zdravím!
3x
Hlava se motá spíše při nízkým tlaku, nebo ne?
kafe by mělo zvýšit tep spíše jak snížit tlak...
A Neuvádíte ani věk, ani další okolnosti ani objem (gramy) kávy-kofeinu ani váhu, Každopádně tělo vám dával signály takže příště pokud se to bude opakovat, doporučuji si změřit tlak a podle toho se zařídit
Dvě standardní espresso v rámci 2 hod. by neměli udělat téměř nic, ale večer bych je nepil
mně šlo do mdlob když mě brutálně klesnul tlak ![]()
2x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.