Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nůžete mi napsat. co je tohle za aplikaci?

Původní název otázky: Aplikace

Od: anony
Dobry den muzete mi napsat co je tohle za aplikaci?
Nůžete mi napsat. co je tohle za aplikaci?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Ak vas niekto presviedca, ze toto musite instalovat kvoli investovaniu, tak na 100% podvod a snaha na dialku ovladac vase PC za ucelom vniknutia do bankovej aplikacie a vykradnutia uctu.

111®
hodnocení

0x

Práce na vzdálené ploše PC

hodnocení

0x

Když to volně přeložím jako "skoč na stůl (na plochu)", určitě bych se tomu obloukem vyhnul.

hodnocení

0x

To už tady přece bylo. Viz příspěvek " Obsah flešky"

Od: @lucznik 08.04.26 13:51

Na jedné své flešcce jsem našel aplikaci HOP TO DESK o 7241 kB.

---

@regine 08.04.26 19:54

Stačí zadat dotaz na netu:

hoptodesk.com/...

nebo odborněji u zdroje

hoptodesk.com/...

---

HopToDesk je bezplatný nástroj pro vzdálenou správu, který uživatelům umožňuje sdílet obrazovku a poskytovat přístup k dálkovému ovládání svých počítačů a zařízení. Na rozdíl od jiných podobných nástrojů, jako jsou TeamViewer nebo AnyDesk, je HopToDesk zdarma jak pro osobní, tak pro firemní použití, nabízí skutečné šifrování typu end-to-end pro veškerou komunikaci mezi uživateli a je open source.

---

Takže si rozmyslete, zda to opravdu chcete.

ucni
hodnocení

0x
To je ta appkplikace 7241kb na kterou se shodou okolnost ptal lucznik tento týden?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]