Nejste přihlášen/a.
V Egyptě jsem po odevzdání hotelového pokoje využil společnou toaletu určenou pro muže, ženy i osoby se zdravotním postižením, abych si vyčistil zuby v klidu. Prostor byl v té chvíli prázdný. Během hygieny do místnosti vstoupila žena ruské národnosti, která na mne začala hlasitě kříčet, že tam nemám co dělat a požadovala, abych okamžitě odešel. Nenechala mne dokončit čištění ani si vypláchnout ústa, takže jsem s pěnou v ústech musel přejít přes hotelovou chodbu na pánskou toaletu. Jaký máte na tuto situaci názor a jak byste jednali Vy kdyby se Vám přihodila taková nepříjemná událost?
0x
0x
Ale nikdy jsem v podobných oblastech nebyl, takže netuším, jak tam takový místa vypadaj a jak to tam chodí.
To jako byly na jedné straně chodby záchody pánské a na druhé všeobecné? A dámské nikde? Opravdu?
0x
Je-li toaleta společná, neni co řešit. Několikrát, myslím dvakrát se mi stalo, že jsem ve vlaku vylézal ze záchoda a nějaká pani se divila, a ptala se jestli jsou tu taky dámské toalety. Je to už trochu dávno, ale od té doby se nic nezměnilo, oddělené toalety jsem viděl akorát v nové soupravě vlaku night-jet (mimochodem ta souprava je šílená, ale hlavně že je nová, ty záchody tam taky byly divné, jeden prostorný univerzální a dva pidi jednopohlavní, že se tam člověk ani neotočí) jinak jsou toalety ve vlaku stále univerzální, akorát už většinou nemaji díru na koleje ale nějakou jímku.
Já bych to asi ignoroval, pokud bych si byl jistý, že jsem na správném místě. (Pokud bych rovnou nevyprsknul pěnu na ní samozřejmě úlekem ne úmyslně.)
Horší je ocitnout se na špatné toaletě. Občas bývá značení matoucí. Myslím, že to se mi povedlo v životě jen jednou.
0x
Vy už jste nebyl host hotelu. Pokoj byl odevzdán, klíč vrácen a předpokládám ubytování zaplaceno. Žena postupovala správně.
... po odevzdání hotelového pokoje využil společnou toaletu určenou pro muže, ženy i osoby se zdravotním postižením
0x
Zdeňku, zkuste se rovnu obrátit na uživatele, který zde před časem řešil vynadání za ubrousek navíc. Máte úplně totožné zkušenosti. Proč mi jenom ty příspěvky přijdou tak nějak stejné? ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.