Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kedy ste stretli svoju lasku

Od: nat0
Dobrý deň, zaujímali by ma vaše skúsenosti a odpovede. Kedy ste stretli svoju životnú lásku? Nejak ste sa snažili, alebo to prišlo keď ste to najmenej čakali?
Mám 24 a mala som jeden vážny vzťah,ktorý skončil dosť bolestivo a stále som sa z toho celkom nedostala. A 2. zaľubenie, ktoré preživam teraz, je neopetivanoh a povedal mi, že potrebuje ešte trochu času aby mohol začať ďalší vzťah. Ale je na mňa milý a páčim sa mu, avšak ľudia v mojom okolí, že ruky preč, že nie je pre mňa. Že sa nemám tak snažiť a prejavovať mu náklonosť.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lubos
hodnocení

0x

...neopetivanoh...Trápí vás neopětovaná láska? DETOXIKUJ ŽIVOT.

Životnú lásku - no asi pred 30 lety.už nežije.Nejak sem sa nesnažil.Bola pitka,sulož,pár dalších,svatba,její úmrtí pro nemoc.

hodnocení

0x

Jak se stává, zafungovala spíš náhoda. 16.12.1972 jsem šla na ples se spolužačkou, která žila s ním ve stejné vesnici. Takže kamarádi. Potkali se tam, začal se bavit nejprve s ní, pak se mou, pak se mnou víc a víc...A brali jsme se 4.10.1975.

Bohužel, manžel již 1,5 roku nežije. Zbyly mi jen vzpomínky, některé hezké, jiné nic moc. Ale to všechno k životu patří. Jaga.

oliva
hodnocení

0x

Neni to zadna ostuda, kdyz nemas ve 24ti vazny vztah. Radeji zadny vztah nez nevydareny.
Nelamej to pres koleno a pockej si na toho praveho.
Tomu soucasnemu dej prostor, to asi neni ten pravy.
A hlavne si jdi za svym a neposlouchej lidi kolem sebe. Oni tvuj zivot neziji!

To není pravda. Nevydařený vztah je obrovská zkušenost. Člověk přijde na to, co od partnera chce a naopak nechce a další věci.
Když vztah nemáš, tak o tom můžeš akorát tak snít a myslet si to.
Žvásty o tom pravém a té pravé jsou také jenom k uchlácholení sama sebe a ostatních.
Pěkný a dobře fungující vztah a rodinu můžeš mít se spoustou lidí a nemusí to být ten pravý. Nic není dokonalé.
oliva

@mettaxa: Samozrejme, ze sbirame zkusenosti ve vztazich.
Ja jsem spis chtela vyjadrit, ze chodit s nekym, koho nemiluji, jen proto, abych nekoho mela, to predem ztraceny vztah.
Ten stejne drive nebo pozdeji skonci.

hodnocení

0x

Náhoda. Moje sestřenka se vdávala a pozvala na svatbu svoji kamarádku a jejího bratra. Bylo to 4.3.1984. Já jsem přišla s rodiči a mým synem (byla jsem necelý rok rozvedená) až odpoledne, na chvilku, sny měl 3,5 roku, musel jít včas spát. Když jsem odcházela a loučila jsem se, ten sestřenčin kamarád chtěl, abych mu dala svoje telefonní číslo. Řekla jsem mu, že se seznamovat ani s nikým chodit nechci, a odešla jsem.

Za 3 dny, na MDŽ, mě čekal s kytičkou sněženek, když jsem šla z práce. Občas mi zavolal. Chodili jsme spolu o víkendu ven a hodně jsme spolu mluvili. Mezi námi nezůstalo nic nevyřčeno a mně bylo, jako bych se napila čisté vody a nadechla svěžího vzduchu. Pomalu jsem mu začala důvěřovat. 20.4.1985 jsme se vzali. Jeho maminka mi řekla, že když tenkrát přišel z té svatby domů, řekl jí: "Našel jsem si nevěstu a budu se ženit." V pondělí budeme mít 41. výročí svatby.

liska5
hodnocení

0x

Po rozvodu jsem se s dětmi přestěhovala do jiného města. Za rok na to jsme na chatě slavili konec školního roku. Moje kolegyně ze sborovny přišly s manžely, já sama. A tak jim to vadilo, že mi tajně daly mi do novin inzerát. Prý z legrace. Asi do týdne mi postupně přišlo do schránky 16 odpovědí /dopisů/. První přišla odpověď z našeho města, zatímco ty další postupně z celého kraje. /Takhle před 40 lety fungovala pošta./ No a ten první dopis byl osudový. Ostatním jsem se omluvila a dodala: funguje to, nevzdávejte to!... Svatební cesta byla na kole.

hodnocení

0x

29. 9. 1974

26. 6. 1978

17. 6. 1979

29. 7. 1998

29. 4. 1999

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, životní nebyla, ale první určitě. Byl jsem asi pět let stár a bylo to v kině. Já jsem byl v hledišti a ona na plátně. Já jsem ji zamilovaně sledoval, dojímal mě její těžký osud a přál jsem si, aby jí to dobře dopadlo s tím jejím zlým otcem. Měla krásné černé vlasy a úžasné modré oči. Jmenovala se Maruška (jméno herečky v tu chvíli nebylo podstatné). Pohádka Byl jednou jeden král - tam jsem se do té Marušky zamiloval (dostala mě z toho až černovlasá a modrooká Evka v mateřské školce, která mě paní Dvorské přebrala). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]