Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neomezený tarif u T-mobile

Od: levanka

Dobrý den/večer, kamarádka 79 let je roky u T-mobile, teď ovdověla a chtěla by neomezený tarif, případně levnější poplatek, nevíte jak je to u T-mobile? Děkuji, L.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Včera mi došla tato nabídka:

duben je ideální čas na změnu! Co takhle změnit i to, jak využíváte svůj telefon, a ještě ušetřit? Přejděte z Twistu na výhodný tarif a získejte více výhod za méně peněz.

S tarifem Next 1 GB máte vše důležité vždy po ruce, a to za super cenu 263 Kč měsíčně místo standardních 525 Kč. Ročně tak ušetříte až 3 000 Kč!

Proč se vyplatí přejít na paušál:

V tarifu Next 1 GB získáte: neomezené volání a sms + data.

To není moc výhodná nabídka. U T-Mobile platím za neomezená volání/sms + 10GB dat 294 Kč.

mll

Jo typické reklamní kecy. Podobné mi chodí několikrát do roka.

Ale každopádně nějaký neomezený tarif maji operátoři v ceníku (různé "neomezené" začínají okolo 300, opravdu neomezené jsou pak okolo 800), takže neni problém se na to podívat. A taky na to, jak (ne)snadné je ho vypovědět, přecejenom nechcete platit třeba 3000 ročně když už to nepotřebujete. Na to je nejlepší předplacená karta, ne žádné inkaso z účtu a podobné výdobytky.

pecenkav

Proč reklamní kecy?

Píšu, co mám za tarif a kolik platim a ne co mi někdo nabízí, chtěl bych vidět, na kolik by tě to vyšlo s předplacenou kartou a navíc honem někde honit, jak si jí dobít.

pecenkav
hodnocení

2x

5 GB + neomezený volání a sms všude zadarmo za 328,-

levanka
hodnocení

Pánové, děkuji, sdělím to kamarádce, ať si to co nejdříve vyřídí, bydlíme dosti daleko od sebe a komunikujeme hlavně telefonicky, hezký večer, L.

hodnocení

0x
Mne by zajímalo, jakým způsobem se dá k takovým cenám dopracovat.
Na konci roku jsem vyřizoval pro známého (seniora) tarif u O2. Platil 499 Kč za 4 GB a neomezené volání+sms. Data dlouhodobě v podstatě nevyužíval, sms tak 5 měsíčně a cca 300 minut provolal. Neomezené volání chce pro jistotu. Byl u nich 20 let, kupoval od nich i telefony. Pro O2 podle mne dobrý zákazník.
Volám na infolinku, žádná kloudná domluva. Nabízeli tarif volání+sms neomezeně a 0,5 GB (půl GB), ale za stejnou cenu, jelikož prý přijde o věrnostní slevu! Volám asi za týden, že chci OKU. Týpek se ptá proč, tak mu to říkám. On na to, kam chci přejít. Já jsem sehnal nejlevnější 3 GB a neomezené volání+sms za 347 Kč u Vodafonu. On na to, že nabídne těch 0,5 GB a volání+sms taky za 350 Kč. Já na to, že ne, buď ať dá lepší nabídku, nebo jdu jinam. On že ne. Druhý den volá ženská, to samé dokola. Prostě neslevili ani za*ranou padesátku. Přitom z vyúčtování musí vidět, jaký je to pro ně kšeft.
Takže pokud čtu tady ty ceny (v jiné otázce dokonce neomezený za 300 Kč) a podívám se na stránky operatorů, tak nevěřím.
Ale proč to píšu - aby tazatelka nebo její kamarádka nebyla zklamaná. Není to vždy úplně snadná věc.
doplněno 17.04.26 19:33: Zde v odpovědi neomezený pod 300 Kč poradte.cz/...
doplněno 17.04.26 19:37: To, že "druhý den volá ženská", jsem myslel tak, že volala operátorka nám. To už by člověk čekal, že zavolá s něčím konkurenceschopným. A fakt ne...
halamus

Já byl v rozmezí několika let na pobočte T-Mobile s tím, že chci OKU kód, protože mám výhodnější nabídku. Pokaždé jsem dostal lepší cenu, napodruhé i lepší tarif.
Údajně je to skoro stejné u všech tří operátorů.
Neomezený tarif bych mohl mít za 350 Kč, ale u T-mobile je zdarma možnost "Pořád online", data sníženou rychlostí, ta postačuje na podívání se na Jízdní řády a jiné datově nenáročné aplikace.

vili
hodnocení

0x
Mám Next neomezeně XL s výhodou (výhoda je zařízení se slevou) za 473. Data jsou zpočátku plnou rychlostí, po vyčerpání 20 GB je rychlost omezena na 10 Mbit za sekundu. V EU je myslím měsíčně 57 GB zdarma. Pro seniory to asi moc není, ale někdo jiný by podobný tarif třeba využil.
Vím o tarifu NextU neomezeně za 353, mám ho v magentě u člena rodiny. Ten má 15 GB plnou rychlostí, pak 20 Mbit/s, další rozdíl je, že má v EU "jen" 43 GB. Ale netuším, jaké jsou podmínky pro získání, mně byl nabídnut v rámci retence. Těch tarifů je ale víc, zahlédl jsem za tyto peníze i nějaký s 12 GB dat.
Já jsem tyto ceny získal běžným způsobem, tedy zobrazením OKU kódu, odmítl slevu 30 procent při hovoru na infolince, kdy operátor zjišťoval, zda to myslím vážně, a retenční oddělení mi pak nabídlo slevu nejprve 40 procent a nakonec 50 procent a mobil z nabídky se slevou. Vždycky platí, že člověk by měl mít alternativní nabídku, já jsem měl možnost jít za podobnou cenu do benefitního tarifu od manželky, ale věřím, že člověk uspěje i s pouhým tvrzením, že podobnou možnost má.
Dnes ale prý se vyplatí jít k O2, protože má při splnění určitých podmínek ještě lepší cenu. Tam ale nemám osobní zkušenost, jen zprostředkovanou od známého.
V ČR působí spolek, který za peníze zprostředkuje nejvýhodnější ceny v rámci retence, ale bere si samozřejmě provize, a ne úplně malé. Na druhou stranu, na jeho webu se dá zjistit, co ještě u operátorů lze vyjednat a co už neprojde, kdyby se chtěl někdo inspirovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]