Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukončení uchazeče o zaměstnání

Od: dann

Dobrý den, snad bude někdo schopný pomoct. Pár měsícu jsem veden na ÚP jako uchazeč o zaměstnání. Za dva dny, do pátku, mám na ÚP osobní schůzku. Já si práci cca týden zpět našel a dnes jsem dostal smlouvu. Chci se zeptat, paní mi na ÚP kdysi řekla, že při ukončení evidence to oznámit a poslat smlouvu a já moc nevím, jak přesně to udělat? Stačí mailem? Nebo datovkou? Nebo tam v ten pátek na schůzku jít a donést vše osobně? Nikdy jsem se v tomhle nevyznal a ani to nedělal (nebyl jsem tak dlouho bez práce), proto budu rád za pomoc. Na ÚP to nikdo nikdy nebere, takže to je marný.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

0rion
hodnocení

2x

ÚP z neznámého důvodu nestačí pouhé prohlášení, že žádám o vyřazení z evidence, skutečně vyžadují potvrzení o nové práci. To potvrzení jim můžete poslat jak jste psal ofocené mejlem, lépe ale datovkou nebo osobně, u mejlu je nutné, aby vám zpět potvrdili, že jim to došlo a že jste byl vyřazen.

hodnocení

1x
Ofot si pracovní smlouvu nebo udělej kopii odnes to na pracák a vyřešeno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]