Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zabarvit koženku

Od: begi25®

Zdravím,mám kancelářskou židli svétle šedá barva.Rád bych ji nabarvil na černou.Existuje néco?Prosém poradte.Uže je umnělá.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Asi jste otázku uzavřel, ale mi to, staré hospodyni nedá, musím vás varovat. Dáte do toho hodně času, peněz, protože vůbec nic není levně a je potřeba dost komponentů. Nakonec si na zadku zničíte všechny gatě. Na kožence se potí zadek a to funguje jako urychlovač. Raději najděte nějakou akci, je jich dost a pořiďte židli novou nebo v nějakém bazaru, strávíte na ní hodně času.

doplněno 10.04.26 10:39:

Navíc, na kožence se můžete osypat nebo dostat "vlka". *alene*

hodnocení

0x
Prodávají se barvy na kůži a kożenku, ale časem se to bude v místě ohybu loupat.
doplněno 08.04.26 14:53: Nejlepší řešení je koupit novou židli. Druhé nejlepší řešení je židli přečalounit, někdy k tomu krom nové koženky stačí sponkovačka, popř. chemopren.

hodnocení

0x

Jednodušší bude dát na ní podsedák nebo koupit opravnou koženku v metráži - top.frilla.cz/...

je samolepící,barva pokud na ní budete sedat se bude odírat

oliva
hodnocení

0x

Na nektere zidle se da koupit kozenkovy potah.

hodnocení

Žádna dobrá rada,pardon.Pomohla mi AL a nabídla řešení.Stejně všem děkuji.

Co je to AL?

Jak jste to vyřešil/a?

hodnocení

Umnělá inteligence.Poradila tip na odmaštování barva akril a bezbarví lak.Nebudu tady psát podrobnosti.To si muže najit každý.

Zajímavý postup. Tak se pak pochlubte, jak to dopadlo, nejlépe s fotkami. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]