Nejste přihlášen/a.
Syn dobral antibiotika na streptokoka v krku a je to s pokašláváním pořád stejné.Máte radu co může pomoci?
Před pár lety jsem řešila podobný problém - dcery dostávaly opakovaně antibiotika na streptokoka v krku a ta nezabírala. Když už jim dětská lékařka napsala v průběhu půl roku třetí, resp. čtvrtá antibiotika a mladší dceru po jejich dobrání ještě poslala na injekční přeléčení pendeponem a i přesto měly děti ve výtěru stále nález masivního streptokoka, obrátila jsem se na homeopata. Ten nám poradil užívat 2x denně 30 kapek přípravku Lymphomyosot po dobu 3 měsíců. A opravdu po dalším kontrolním výtěru po této době byly obě děti shledány zdravými. Samozřejmě nevím, jestli to skutečně bylo působením homeopatika nebo se prostě jen bacil vyčerpal, ale v každém případě na tento přípravek už nedám dopustit.
Mě streptokok (prý zlatý) málem zabil! Doktorka mi na angínu (čepy na mandlích) předepsala nějaké prý silné antibiotikum (název už si nepamatuji, jen vím, že jsem měl brát 1 pilulku denně), ale to mě vůbec nezabralo a jedno ráno jsem měl silný otok v krku, nemohl jsem vůbec nic polknout a bylo mi hrozně zle. Sotva jsem se dobelhal do ordinace. Doktorka řekla, že se to musí řezat a dala mi doporučení na chirurgii Na Marjánce v Praze 6. Tam jsem tedy dojel tramvají, bylo už odpoledne a pan doktor byl právě na odchodu, střídala ho starší korpulentní doktorka. Pan doktor, když mě viděl, tak se ještě nabídl, že mi to řízne, ale já trouba jsem nechtěl být na obtíž a ještě jsem řekl, že to paní doktorka snad zvládne. Tak paní doktorka vzala skalpel a řízla. Odjel jsem domů, lehl si, ale lépe mi nebylo. K ránu jsem dostal třesavku a sotva jsem došel k mé ošetřující obvoďačce. Ta když mě viděla, tak zavolala sanitku, která mě odvezla do Motola. Tam na krčním byla taková mladá šikovná doktorka, která mě nejdříve injekční stříkačkou píchla do té měkké části, kde ten ABSCES byl a píchala takl dlouho, až natáhla hnis. Ta doktorka na Marjánce totiž řízla VEDLE! Pak řízla do toho abscesu a pocítil jsem okamžitý pokles bolestivého tlaku a obrovskou úlevu! Zůstal jsem tam ležet a léčili mě streptomycinem, který skutečně zabral.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.