Nejste přihlášen/a.
4x
Do těchto vlastností spadá hodně poruch. Zvláště když popisuješ ty vegetativní symptomy.
ADHD, PAS, OCD
Pokud to nemáš jako diagnozu, tak bych se příliš nesledoval a držel se toho řádu v životě. Vytvoř si řád i na ženský i když to bude těžké. Holek je mraky. Alespoň tímto svým chováním vyselektuješ tu pravou a neztratíš čas z nějakou blbkou. Tak to ber a neklepej se z toho někde v koutě ![]()
Držím palce.
Pokud to nejde, tak potlačit léčbou. A nebo před rande odbourat stres chlastem.
2x
Dobrý den, buďte v klidu - máte normální mužský (racionálně uvažující, plnící úkoly postupně, nesnášející překvapení a náhlé změny) mozek, který je jiný, než ten ženský (empatický, emoční, schopný plnit několik úkonů současně, rychlejšího úsudku). Zdravím!
2x
Nejsi v tom sam, takovych lidi je vic. V okruhu svych znamych jich znam nekolik. Vetsinou jsou to lide, co pracuji s cisly.Ti potrebuji predem dany rad, jasny vysledek a zadne spontanni zmeny. Maji proste jinak nastaveny mozek.
Je dobre, ze jsi to u sebe vypozoroval, protoze se naucis, jak s tim zachazet.
K tomu rande: slecna mela pravdu. Zadna romantika v tom nebyla, ale to ani v obchodnim centru byt nemohla! Priste radeji do parku anebo nekam, kde se citis dobre.
Nemusis hned davat vinu sobe. Jak se rika: chybama se clovek uci.
2x
To je GenZ, nezvládá jakoukoliv zátěž. Zřejmě mamka nenastavila řádně hranice, byl jsi rozmazlený a nedůsledně vychovávaný... To naše generace, dokud neudělala práci tak nedostala třeba ani najíst nebo alespoň kapesný nebo nový kolo ... A žádný ústupky prostě dokud neuděláš tak nedostaneš.
Dneska? Si dupne a rodiče okolo něj lítají ještě ve 30 , Hrozný...
a jestli neumíš s holkou no tak se tě zeptám jinak: než jsi se naučil chodit, tak kolikrát jsi spadnul? Napoprvý ani napotřetí se to nenaučíš, věř mi. Až budeš mít za sebou 50 neúspěšných rande tak si přijď pro radu ![]()
já se vůbec divím že ti ta holka tu pusu dala, protože tohle holky obvykle nedělají, čekají aktivitu ze strany muže, a že tu pozornost dneska dostávají všemi kanály. Od dalších holek tohle nečekej a iniciativu musíš projevit ty, rozhodně ji nemusíš hnedka začít líbat ale začít se pomalu dotýkat na prvním rande je ten správný postup
1x
Ne že bych plánoval z minuty na minutu, ale jakýs takýs plán mám rád.
Říci mi v sobotu ráno, hele teď mě napadlo, pojedeme do Horní Dolní na to a to, pojedu, ale jsem otrávenej jak hadí zub. Když to řekne několik dní dopředu, většinou s tím nemám žádný problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.