Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní tarif neomezený?

Od: petrnovak
Dobrý den potřebuji mobilní tarif a buď kompletně neomezený nebo sms a volání pár jednotek a minut, stejně volání a SMS jsou přežitek a snad budou jenom data. Případně data 20gb a abych se sám případně s někým vlezl do 500 za osobu. Aktuálně mám kaktus 100+100 sms a volání a 20gb + neomezené ale jenom 2mbs a cena 450 Kč. Radši bych neomezené vše nebo jenom data a sms a volání omezeně. Datamanie a podobně jsou mi na nic a drahé. Co máte vy a co by jste mi doporučili?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mám u Vodafone neomezené volání,data a sms za 296kč.
Ale k této ceně se vy asi nedostanete.Já jsem u nich přes 20 let trochu cena za věrnost….A když maji tendenci měnit ceny vyžadám si OKU kod hned se začne jednat o cenně.
Vy musite nekde zacit jako v pojistovně a po čase už máte pak prostor k vyjednáváni.

Prostor k vyjednavani mate vzdy. Na věrného dlouholetého zákazníka se nikdy nehrálo, to je jen váš pocit.

bezdakenglish
hodnocení

0x

Tarif Neřeš To od virtuála Kaktus je nejlevnější pseudo-neomezený tarif, co znám. Za 350 Kč měsíčně data neomezená, resp. 10 GB rychle a pak neomezená data rychlostí 2 Mbit/s. 2 Mbit/s se ve srovnání s pevným připojením zdá pomalé, ale ve skutečnosti na web, asociální sítě, mail, poslech hudby i sledování videí na youtube to stačí.

Na volání-SMS je tam volba dvou čísel, na které můžeš volat neomezeně a dále 100 jednotek (minut-sms). Rychlá data i jednotky (minuty-sms) které nevyužiješ, se převádí do dalšího měsíce plus tedy internet 2 Mbit/s a volání na 2 čísla je neomezeno. Vše v té ceně 350 Kč.

Teď nedávno byla reklama, jak O2 nabízí neomezené volání-sms-data (rychlost tuším 10 Mbit/s tuším) za akční paušál 500 Kč na měsíc (přesněji 499 Kč). Dražší, ale zase skutečně neomezeno. Možná by se daly najít i nějaké podpultovky neomezeného tarifu levněji.

bezdakenglish

A taky od Tesco Mobil neomezený internet za 29 Kč, nekecám. Jen ten neomezený internet jede rychlostí 16 kbit/s, tedy 2 kB/s. Pro srovnání, staré vytáčené připojení na přelomu tisíciletí obvykle jelo 28.8 kbit/s, tedy necelé kB/s. S tako pomalým netem je sledování videa, poslech hudby, sociální sítě, hovory přes IP nemožný, prohléžení webu téměř nemožné. Ale aplikace typu textoví kecálci a také terminál (ssh pro Linux, vzdálené přihlášení přes ssh) při této rychlosti funguje dobře. Tedy levný internet pro chudou IT smetánku.

kmet
hodnocení

0x

ipopular.cz/... neni to tarif! (Což je dobře).

petrnovak
hodnocení

Co je napsáno v předposlední větě tohoto příspěvku? Není to tarif a já hledám tarif! Může to být bez závazků tzv na jeden měsíc, stejně jako kaktus.
Tak za 500 ten tarif vše neomezené seženete uplně lehce.Jen to chce trochu snahy a práce…Vyptávánim a tahánim rozumů po diskuzich ten tarif neseženete.Navštivit prodejnu,zavolat na linku atd…a chce to umět trochu mluvit.
Nedavno mi nekdo volal z O2 a nabizel co hledáte za cenu kolem 400.- ale pro mě i to je drahé.
bezdakenglish

Není to tarif, to znamená že to není nějaký tarif-paušál (bez ohledu na to zdali tam závazek je nebo není), ale jednorázové množství jednotek dat-volání-sms. Data platí na rok a je možné před vypršením dobýt dalších 1.2 TB na dalších 365 dní a tedy v podstatě to tarif (bez závazku).

V tomto případě 1200 GB za 2449 Kč, tedy 2.041 Kč za 1 GB internetu. To je levnější, než co jsem viděl kdykoliv dříve. Ale narozdíl od Kaktusu, po vyčerpání dat se to úplně vypne. Chápu to tak, že data je nutné vyčerpat 365 dní od aktivace (ne nutně v roce 2026).

petrnovak
hodnocení

To není tarif ani tak nebo nějak! Je to předplacená karta na určité období stejně jako datamanie 100GB na měsíc. A já si nikam volat a obcházet nebudu. Něco se objeví a najde se.

hodnocení

0x
Od o2 za 549 pro nové.
jung

Nebo počkat až to bude v akci se slevou 200 Kč na rok, tak mě to vyšlo 249 jestli se nepletu. Myslím že v tom je ještě stovka sleva za nějakou kombinaci

halamus
hodnocení

0x

Podpultovky, co splňují vaše požadavky, existují. Já dostal nabídku pod 400 Kč na neomezená mobilní data, ale nepřijal jsem ji, protože mi stačí menší objem mobilních dat, bo doma mám optiku od jinédo poskytovatele, záměrná duplicita pro případ výpadku.
Obejděte pobočky operátorů, řekněte své požadavky včetně ceny a uvidíte. Musíte jednat, jako na arabském tržišti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]