Nejste přihlášen/a.
0x
Ale k této ceně se vy asi nedostanete.Já jsem u nich přes 20 let trochu cena za věrnost….A když maji tendenci měnit ceny vyžadám si OKU kod hned se začne jednat o cenně.
Vy musite nekde zacit jako v pojistovně a po čase už máte pak prostor k vyjednáváni.
0x
Tarif Neřeš To od virtuála Kaktus je nejlevnější pseudo-neomezený tarif, co znám. Za 350 Kč měsíčně data neomezená, resp. 10 GB rychle a pak neomezená data rychlostí 2 Mbit/s. 2 Mbit/s se ve srovnání s pevným připojením zdá pomalé, ale ve skutečnosti na web, asociální sítě, mail, poslech hudby i sledování videí na youtube to stačí.
Na volání-SMS je tam volba dvou čísel, na které můžeš volat neomezeně a dále 100 jednotek (minut-sms). Rychlá data i jednotky (minuty-sms) které nevyužiješ, se převádí do dalšího měsíce plus tedy internet 2 Mbit/s a volání na 2 čísla je neomezeno. Vše v té ceně 350 Kč.
Teď nedávno byla reklama, jak O2 nabízí neomezené volání-sms-data (rychlost tuším 10 Mbit/s tuším) za akční paušál 500 Kč na měsíc (přesněji 499 Kč). Dražší, ale zase skutečně neomezeno. Možná by se daly najít i nějaké podpultovky neomezeného tarifu levněji.
A taky od Tesco Mobil neomezený internet za 29 Kč, nekecám. Jen ten neomezený internet jede rychlostí 16 kbit/s, tedy 2 kB/s. Pro srovnání, staré vytáčené připojení na přelomu tisíciletí obvykle jelo 28.8 kbit/s, tedy necelé kB/s. S tako pomalým netem je sledování videa, poslech hudby, sociální sítě, hovory přes IP nemožný, prohléžení webu téměř nemožné. Ale aplikace typu textoví kecálci a také terminál (ssh pro Linux, vzdálené přihlášení přes ssh) při této rychlosti funguje dobře. Tedy levný internet pro chudou IT smetánku.
Nedavno mi nekdo volal z O2 a nabizel co hledáte za cenu kolem 400.- ale pro mě i to je drahé.
Není to tarif, to znamená že to není nějaký tarif-paušál (bez ohledu na to zdali tam závazek je nebo není), ale jednorázové množství jednotek dat-volání-sms. Data platí na rok a je možné před vypršením dobýt dalších 1.2 TB na dalších 365 dní a tedy v podstatě to tarif (bez závazku).
V tomto případě 1200 GB za 2449 Kč, tedy 2.041 Kč za 1 GB internetu. To je levnější, než co jsem viděl kdykoliv dříve. Ale narozdíl od Kaktusu, po vyčerpání dat se to úplně vypne. Chápu to tak, že data je nutné vyčerpat 365 dní od aktivace (ne nutně v roce 2026).
0x
Podpultovky, co splňují vaše požadavky, existují. Já dostal nabídku pod 400 Kč na neomezená mobilní data, ale nepřijal jsem ji, protože mi stačí menší objem mobilních dat, bo doma mám optiku od jinédo poskytovatele, záměrná duplicita pro případ výpadku.
Obejděte pobočky operátorů, řekněte své požadavky včetně ceny a uvidíte. Musíte jednat, jako na arabském tržišti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.