Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě, kde jste se seznámili se svými partnery nebo partnerkami.
Mě bude v srpnu 19 a už jsem si řekl, že bych si letos mohl konečně najít svou první holku.
Proto by mě zajímalo, kde je taková nejvyšší šance na nalezení nějaké spřízněné duše.
5x
Vzpomínám a tečou mi slzy do klávesnice. Svého manžela jsem poznala na věnečku od tanečních kurzů 16. 12. 1972. Nebyly to moje taneční, ty už jsem měla za sebou, ale šly jsme s kamarádkou Bohunkou podpořit naše mladší kamarádky.
On tam seděl seděl s partou z jejich vsi, měl krátce po vojně. Pár lidí jsem tam znala, na pozvání jsem přisedla. Začali jsme se bavit, pak tančit. A s hanbou se přiznám, že jsme spolu tehdy kouřili "olympie." Pak jsme toho časem oba nechali.
Svatba byla 4. 10. 1975 v Kutné Hoře. Pak život, chystání bydlení, 2 děti, vnoučata, práce...Všechno by bylo dobré, děti jsme řádně vychovali, nemuseli jsme se za ně stydět. Jenže v říjnu roku 2024 mě manžel navždy opustil. Byli jsme v manželství 49 let a já na něj denně myslím. Byl hodně nemocen, vím, že by se trápil, ale moc mi chybí. Jako člověk i jako dobrý řemeslník. Teď mám několik problémů - s elektřinou, s autem...a ty jeho šikovné ruce tu už nejsou.
Jaga.
Milá Jago,
musí to býb hodně smutné přijít o milovaného manžela. Když vy jste se v r. 1972 seznámili, my jsme měli přes 1/2 roku po svatbě a zatím ještě oba žijeme ve vzájemné harmaonii. A taky počítáme s tím, že jeden z nás možná odejde. Ale taky pevně věříme tomu, že by to nebylo na pořád - ujišťuje nás o tom mnoho slibů v Bibli. Biblická proroctví, která se v dnešní době podrobně splňují, zahrnují i slib, že ti, kteří zemřeli opět ožijí; ne jako nějaké duše nebo duchové, ale jako takoví, jací zemřeli, ovšem zdraví a bez nemocí. A ti, kteří se té doby dožijí, budou také zbaveni všech nemocí a neduhů. Nebyli jsme věřící, ale před asi 40 roky jsme začali Bibli zkoumat a přesvědčli jsme se o tom, že je tam uvedená pravda a to nám dodává sílu a naději. Takže zkusit o takových uvažovat není nikdy pozdě.
Nechci sem vkládat odkazy na internetové stránky, protože si myslím, že by se zvedla vlna negativních reakcí, ale jste jistě šikovná a potřebné informace si najdete.
Přeji vám hodně sil, aby jste se s takovou ztrátou vyrovnala. Jaroslav.
4x
Největší šanci máte v místech, kde se scházejí lidé se stejnými zájmy a koníčky. Tam vznikají ta nejhezčí přátelství. Ale nehledejte a žijte, pak teprve potkáte tu, kterou potkat máte. Šla jsem na střední o prázdninách na brigádu do jedné továrny a tam jsem se seznámila se svým manželem, který tam byl také na brigádě a se kterým jsem nyní padesát dva roků.![]()
1x
Písal sa rok 2004.Zoznámili sme sa postupne v partii mladých ľudí čo sme chodievali von. Išiel z nej pokoj a pokora. Trvalo nám 3 mesiace než sme začali tvoriť pár.Vydržali sme 21 rokov. Minulý rok rozvod (nevera z jej strany)
Súčasný veľmi krátky vzťah ktorý sa vyvíja je zo zoznamky.Našla si ona mňa. A zatiaľ je to veľmi príjemné. Je veľmi príjemné zoznamovať sa s niekym kto to skutočne chce. Aj tu sa však treba orientovať s rozumom,intuíciou,citom a opatrne. Najväčšie šance sú (aj bohužiaľ-moja ex) na pracovisku.
0x
O tom, kdy jsme se seznámili, se u nás doma vedou dlouholeté spory. Každopádně první doložená fotografie setkání našich part nese datum 3.9.1994 a z logiky věci vyplývá, že vidět jsme se museli už o den dříve. Moje žena ale tvrdí, že si mě z téhle akce (folkový festival Smiřický hrnec) vůbec nepamatuje (taky jí nemám na fotce) a vnímat mě začla až na následující společné akci, tedy o nějakého 3/4 roku později
. Za 3 měsíce oslavíme stříbrnou svatbu.![]()
0x
S prvním mužem v menze u oběda, druhý byl na inzerát /s tím jsem byla nejdéle 28 let/ a současnému partnerovi jsem pomáhala s obnovou zahrady po povodních. Jinak bych hledala podle oblasti svých zájmů. Takže třeba sport, jazykový či výtvarný kurz, přednášky nebo na svatbě kamarádky, ale i ve vlaku. Naši mladí se našli jako vedoucí na táboře a druzí jako instruktoři na lyžařs.kurzu..
A jak říkal děda: ta správná musí být úsměvavá a pracovitá.
0x
darsi - věděl jsem o masážích, že mohou být bolestivé, ale nevěděl jsem, že jsou až tak moc nebezpečné, že mohou chlapa připravit o svobodu
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.