Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce-vynechání více tablet

Od: flame odpovědí: 4 změna:
dobrý den, beru antikoncepci Jeannine, ve čtvrtek jsem měla začít brát další balení, jenomže v lékárně mi řekli že ji budou mít na skladě až v pondělí .. takže vlastně 4 tabletky vynechám.. tabletky vybírám po jednom balení protože jsou moc drahé.. taky proto jsem je vybírala až na poslední chvíli..potřebuju poradit jak mám dále postupovat...jestli mám normálne navázat a v pondělí je začít brát? jaké to má následky..nebo jestli mám počkat do menstruace.. jako když jsem je začala brát poprvé..chtěla jsem zajít na gyndu ale doktorka má dovolenou.. takže potřebuju rychlou radu.. co a jak.. děkuju moc za pomoc..*plac*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ryba*
hodnocení

0x
Ahoj, odporúčam počkať do ďalšej menštruácie aj tak by si nebola chránená od prvého dňa zobratia tabletky. Takže počkaj radšej. ;)
flame
hodnocení

dobře.. tak teda počkám.. pak to tedy mám brát normálně jak se má jo...
a jak to začnu brát funguje to zase hned nebo odkdy?

al bunda*
Dej do místního vyhledávače heslo "antikoncepce", už jsme to probírali.
Hezký den.
ryba*
Ak začneš brať od prvého dňa menštruácie tak si chránená okamžite.
skús www.antikoncepcia.com
tam je poradňa lekárov tí ti poradia na 100% ak si si nie v niečom istá ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]