Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jak byste se vyrovnali s lhaním od vašeho šéfa? ( Je to můj dlouholetý kamarád ).
Rok zpátky jsem zažil pracovní vyhoření a právě on mne motivoval v menším růstu. Domluvil mi nějaké dobře placené přesčasy, které jsem vykonával ve všední dny a o víkendech. Byl jsem motivován tím, že to bude dlouhodobě.
Jenže poté najal nového kolegu který dostává právě ty mé přesčasy a na mě nic nezbylo. Když jsem se ho snažil konfrontovat, tak jsem si vyslechl jen výmluvy a dokonalé odbočení od tématu. Jak byste se v této situaci zachovali vy?
3x
1x
1x
Jinak, pokud jsou u vás lépe placené přesčasy tak žádané, oorávněně mohl čelit tlaku, že preferuje vás před jinými zaměstnanci. Protože být jiným zaměstnancem, tak nám zde budete ukřivděně vypisovat, že šéf ohledně přesčasů preferuje svého kamaráda a že to není fér. A měl byste pravdu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.