Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krátkodobá půjčka

Od: dodo®

Dobrý den, neporadil by někdo společnost osobu, která by posktla krátkodobou půjčku s měsíčním splácením dohodnutých úroku a nakonec uhrazení půčené částky ( rok)

Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

norman
hodnocení

3x
No nejvýhodněji Vaše banka. Ale tam Vám zřejmě nepůjčí když se zde ptáte že?

hodnocení

0x

Jakákoliv taková osoba (vč. rodinných příslušníků) tímto přebírá obrovské riziko. Pokud nikdo z rodiny půjčit nechce-nemůže, pak jakákoliv půjčka od neoficiálních zdrojů hlídaných zákonem je buď vaše cesta na hřbitov nebo při nejmenším pod most.

Kontaktujte "krotitele dluhů", úřady s prosbou o soc. dávky apod. - v každém větším městě takový úřad je.

hodnocení

0x

Kto nedostane uver v banke, ten je strasne rizikovy a pozicaju mu len uzernici.

Na co tie peniaze potrebujete, cim chcete rucit, aku sumu?

hodnocení

Ano jsem rizikový klient, mám firmu, kterou díky problémům s financemi nechci nechat padnout. Nic nevyrábím a bohužel proto že jsem rizikový klient banky ani různé společnosti mi nepůjči. Něco firma vlastní ale je to nezajímavé a nepoužitelné pro ručení. To co vím je to že to umím vydělat ale bohužel kvůli špatnému rozhodnutí mít zaměstnance jsem se dostal do problému a něž položit firmu jsem ochoten jít do vysokého rizika. Částka půjčky je v rozmezí 300.000 - 500.000 Kč. Vím, že riziko je vysoké ale pro mě to je nyní jediný impulz jak nepadnout pod dno.

hodnocení

0x

Můžete zkusit půjčky P2P. Většinou jde o anuitní splácení, je možné dohodnout se i na jednorázovém. Úrok je ale poměrně vysoký. Bylo by dobré mít ručitele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]