Nejste přihlášen/a.
Přeji pěkný den. Táta si nechal nosit důchod pošťákem domů. Nyní by si chtěl nechat důchod zasílat na účet. Stačí k tomu jít jen na poštu nebo musí na sociálku?
5x
Jestli má účet, tak na ePotálu ČSSZ vyplníte formulář, potvrdíte bankovní identitou a nemusíte nikam chodit.
eportal.cssz.cz/...
5x
Před rokem jsem ukecal kámoše, ať se nechdí na poštu mazlit s bankovkami a založí si účet. V té bance mu dali podepsat papír (plnou moc) a sami zařídily, aby důchod chodil na úřet.
Já ne. V té době jsem byl ještě v DPN s utrženým úponem bicepsu, takže nohy v pořádku, tak jse si to oběhal osobně -jedna návštěva airbank, a s jejich dokladem pak jedna návštěva na ČSSZ a když nastal den D, až za rok, tak mi hned důchod začal chodit na účet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.