Nejste přihlášen/a.
Nechápu ty "berličky" - že žal je třeba zapíjet. To dělají alkoholici, hledají důvod k napití. Pak zapíjejí žal, radost, narození miminka, svátky, narozeniny, zvýšení platu, rozvod, pokutu za špatné parkování...
Prostě nějaký důvod se vždycky najde.
Kdybych se toho měla držet, byla bych permanentně v lihu jako Karkulka. Protože žal byl a veliký. Když mi umřel manžel. Může být nějaký větší žal, než když ztratíme někoho blízkého? Pomohla mi práce, makat, dělat, nemyslet na to, co se stalo. A pak výšlapy do přírody. To dá člověku také hodně. Ale nenapadlo by mě nikdy vylejvat si mozek. Tak se chovají slaboši, lidé bez vůle.
Hlavu vzhůru, žal odejde a bude líp. Nač si ničit dobrovolně vlastní orgány? To nikdy nepřinese nic dobrého. Jaga.
2x
Tolerance. Tělo přivykne a potřebuje pak víc. Normální stav.
Potom ovšem krom kocoviny nastoupí abstinenční příznaky. Klidně i epileptický záchvat, pokud se nenapiješ.
Zkus slivovici 60%
Pokračujte a v 50. letech si možná nebudete moct dát ani skleničku.. Možná tedy dříve. Tedy jestli nemusíte pít, tak se na to vyjebte. Může přijít doba že vám bude 60+ a nebudete si dát moci nic, jelikož játra budou jako prkno.. Takže je to na vás, buď pít s Mírou občas, nebo ne. Játra mají velkou možnost regenerace, ale musíte jim dát alespoň čas od času větší pauzu na opravu.. Píšu jednou 50, jednou 60, ale to je u každého jinak. Ale až jednou budete mít nervy, až budete starší, že budete chtít "vyčistit" hlavu, tak nebudete moci nic. Ani prášky, antidepresiva, nic..
2x
Kdyby to bylo celé pravda, tak:
- s takovým množstvím alkoholu v krvi určitě nikde nepracuješ.
- a když nepracuješ, tak na ten chlast nemáš peníze.
To znamená, že tady trollíš.
0x
Řešit problémy chlastem se hovadina. Teď jste si na více týdnů rozhodil minerálové hospodářství v těle. Játra dostala na frak, poleptal se žaludek, přetížil jste ledviny a urychlil úbytek mozkových buněk. Když budete pokračovat, játra ztvrdnou, dostaví se třes notorických alkoholiků a budete na odpis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.