Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otravnej přítel mojí ex

Od: rozlobeny odpovědí: 18 změna:

Dobry den

Mám malinkej problem kterej me uz dost rozciluje přitel moji ex s kterou uz ten nejakej patek nejsu nekomunikuji sni nepomlouvam a mluvim o ni v dobrym a jeji pritel kteryho neznám nikdy jsem snim nemluvil pokazdy kdyz se mijime v aute nebo mame stejnou cestu na me vysmate mava nebo me problikava i jednou sedela vedle nej cela vysmata a chlapec na me mava jak kdyby me znal a ona nic zda se vam to normalni?

Uz me to zacina pekne stvat mam chuti kdyz se na me lepi a problikava me dupnout na brzdy vyskocit s auta a pesti ho pozdravit na co si to hraje a ze mu bejvalka nic nerekne a on vklidu pokracuje nechapu chlapecek kteryho bych prelomil jednou rukou me takle pprovokovat nevim co si o tom myslet nebo co si dokazuje mam byt klidny nebo mu to vysvetlit tak ze na to nezapomene nechci se takle snizovat ale uz fakt nevim

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hella*
hodnocení

1x

Buď frajer a ignoruj to! Vážně - buď nad věcí a ono je to přestane bavit. Jakákoliv jiná reakce spustí lavinu naschválů a nepříjemností. Zkrátka s kamenným výrazem vydrž.

rozlobeny
hodnocení

Hmm nechapu proc to dela to by me strasne zajimalo

karina*

rozlobeny, ignorujte je oba. Vždyť jsou to trapní chudáci. A jak s známo magor zůstane magorem. Napříště si vyberte holku, které to myslí. ;)Karina

hella*

Jen se Tě snaží provokovat a zřejmě si tím kompenzuje pocit, že s Tebou pořád musí o expřítelkyni soupeřit a že Tys byl možná lepší. Nech to být, fakt.

martin22*
hodnocení

0x

Asi bude mentáně zaostalej a ty ho chceš ještě mlátit, to by se na tobě dlouho hojili oba! Tvoje bejvalka mu o tobě nakecala spoustu volovin, takže když tě vidí má z toho Vánoce. Zeptej se jí co to má znamenat.*sok*

nu*
hodnocení

0x

myslím že máš na holku ještě čas, až psychicky dozraješ...a těm dvěma to přej, také si časem někoho najdeš

sebod*

nu. A Ty už jsi nějakou holku měl? Teda spíš zda jsi splnil podmínku psychického dozrání *smich*

nu*

dobeši, myslel jsem že Ty jsi holka, nedávno jsi psal v ženském rodu..Pokud jsi, dej vědet, chci mít s tebou dítě:-P

pt®

"nu", vyvstává otázka, kdo by chtěl mít dítě s Vámi? - stařenka

cacab*
hodnocení

0x

Až tě zas potká a zamává,tak se taky usmívej a ukaž mu paroháče. Po pár takovej pozdravech mu asi docvakne a dá pokoj.

karina*

cacab, tak to určitě ne, to by se snížil na jejich úroveň "komunikace". To nikam nevede.K.

cacab*

No právě. Když jeden umí rusky a německy a druhý rusky a anglicky, tak jakou řečí se domluví.

karina*

cacabo, no právě! Oba se přizpůsobí tomu druhému. Tento Váš příměr ale nelze použít na chování v mezilidských vztazích. Proč by se měl tazatel přizpůsobovat neadekvátnímu chování své ex a jejího současného milce a snižovat si svoji vlastní lidskou hodnotu? karina

as*
hodnocení

0x

Určitě máš kontakt na ex. Tak ji o tom napiš a popros ji, ať si s nim o tom promluví. Když to nepomůže, tak mu dej facku před svoji ex.

myse*

tak se na něj usměj a pošli mu pusinku... uvidíš jak bude koukat, ubožák

as*

Nesouhlasím. V době, kdy jsem studoval na VŠ, jsem poznal taktéž rádoby-inteligentní provokace u jisté osoby. Řešil jsem to následovně. Stříhl jsem mu facku v kolejní hospodě, když vtipkoval a dotázal jsem se ho, zda-li nechce narovnat i druhou stranu tváře. Jediné na co se zmohl, bylo, že začal prskat. Načež jsem mu řekl, ať se jde vybrečet pod máminou sukni a odešel.

dzulieta*
hodnocení

0x

Pane rozlobený. Je to provokace a upozorněna na sebe, aby jste si ho všiml a také ex. Jeho chování je ubohé, chce jen ublížit a ukazovat na sebe, že má Vaší bývalou. Ten to člověk nejspíš zažil něco podobného, že vídal svojí ex s někým jiným a dokazuje si Ti, že je lepší, ale není, protože Vy jste teď volný a můžete si užívat a v budoucnu si najít jinou přítelkyni. Hlavu nahoru, vždy se usmějte a řekněte se NEBUDU SE ZABÝVAT MALIČKOSTMI. ;) Podzvedněte se nad něj a ukažte mu, že je Vám volný. Tím ho nejvíc naserete, že Vám to nevadí, protože mu tím zkazíte radost toho co dělá. Uvidí, že Vám to nevadí a samou zuřivostí pukne a přestane.

ita*

Pokud si ovšem už nepřečetl ty předchozí bláboly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]