Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaké info k týmu Follow up?

Od: tomkk®

Zdravím, Radka Kolářová, redaktorka ze Seznamu, má o sobě napsáno, že je "součástí týmu Follow up". Mně se ale nedaří o tomto "teamu"najít na netu žádné info. Přesněji, našel jsem samozřejmě nějaké odkazy na toto běžné slovní spojení, např. na Linkedin, ale u žádného nevidím souvislost. Víte o tom někdo něco?

novinky.cz/...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nějaké info poskytla AI, ale to zde nemohu uvádět, abych neporušoval pravidla poradny. Ostatně, není toho moc a není to ani zajímavé. Má jít snad o neveřejné/interní informace interního týmu (asi tedy Novinek.cz/Seznamu.cz), který řeší nějaké záležitosti např. v komunikaci s veřejností. Zkuste si také AI. Zdravím!

P.S. Není to tým sportovní , ale pracovní.

doplněno 21.03.26 09:39:

tomkk - tak nějaké další informace jste už určitě přes AI získal a to Vás mohlo uspokojit. Moje představa je taková, že se v té redakci novináři/redaktoři dělí do týmů podle druhu zaměření asi jako ve fabrice jsou/je např. (tým) konstruktéři, (tým) svářeči či (tým) účetní (jenom je to v angličtině, aby to "znělo" dostatečně světově ).

hodnocení

Přiznám se, že ne. Jaký jste dal konkrétní vyhledávací řetězec?
ben®

tomkk - tak to už nevím přesně, protože jsem jich vyzkoušel více (AI, která je integrovaná v prohlížeči Opera) a to můžete i Vy. Ovšem, ono je to jedno, protože AI tam píše buď anglicky, česky mimo nebo česky složitě a z toho se nic kloudného nepozná. Snad jen to, že jeden z těch týmů v redakci se jmenuje Follow up (dříve prý ta paní byla v jiném týmu). Jinak bych řekl, že toto téma není zrovna momentálně to nejpodstatnější, co se kolem nás děje a přežijeme i ne zcela přesně informovaní (nebo tu redaktorku oslovte přes Novinky.cz, kde určitě nějaký kontakt na redakci bude a poptejte se jí přímo).

hodnocení

2x

Podle mě je to něco interního v Seznamu, že se tam dělí na to, co kdo dělá.

Když někdo zapojuje počítače, tak je "součástí týmu Tech support"

Když někdo odpovídá uživatelům na otázky, tak je "součástí týmu User support"

Když někdo nosí ostatním svačiny, tak je "součástí týmu Nutrition support"

A tak podobně.

No a ona obvolává zákoše s otázkou "jak jste byli spokojeni s našimi službami", tak je "součástí týmu Follow up" *smich*

ben®

gilhad - v podstatě jste zjistil to samé, co já (rozdělení pracovníků do týmů). Snad to tazatel od Vás přijme, když ho má odpověď v podobném duchu zatím nenadchla .

hodnocení

To není "nenadchla" pouze mi vyhledávač nevrátil výsledek, který popisujete. Když si večer vzpomenu, ještě to zkusím.

hodnocení

2x
AI se zde nesmí.
Ale prý je to team, který se stará, aby různé kauzy nezapadla do ztracenaa dlouhodobě je sleduje,
V případě nějakých nových informací, o nich hned napíše.
ben®

juraja - ano, je to zkrátka jeden tým z mnoha v redakci Novinky.cz, jak je zde již uvedeno.

ben,- @tomkk se ptal co tenti team dělá, no a Gemini vyhodila tohle, dokonce i jména toho teamu.
Ale jelikož se AI zde kopírovat nesmí, tak jen zprostředkovaně.
Prostě, dlouhodobě sleduje různé kauzy a stará se o to aby nezapadli do ztracena.
ben®

juraja - ano, ono to anglické slovo asi tazatel zná, tak si ho umí přeložit.

hodnocení

Zajímavé, mně ta, o které se nesmí mluvit, ani používat její odpovědi píše, že "Follow-up v týmu Seznam.cz, zejména v kontextu marketingu a RTB (real-time bidding), se zaměřuje na retargeting a zvyšování povědomí o značce (brand awareness)", Nic o kauzách.,ovšem její zdrojové odkazy nebyly relevantní, spíš jako by si to cucala z prstu. Vypadá to, že AI každému odpoví, co si myslí, že chce dotyčný slyšet.

Dejte do Gemini ten váš dotaz. A pak doplňte "Spolupracovníci"

Ale je to AI, někdy kecá, i když se poslední dobou zlepšuje.

Zdravím, Radka Kolářová, redaktorka ze Seznamu, má o sobě napsáno, že je "součástí týmu Follow up". Mně se ale nedaří o tomto "teamu"najít na netu žádné info. Přesněji, našel jsem samozřejmě nějaké odkazy na toto běžné slovní spojení, např. na Linkedin, ale u žádného nevidím souvislost. Víte o tom někdo něco

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]