Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradí mi někdo jakou předpověď počasí máte v mobilu? Hlavně která odpovídá reálu. Mně se minulí týden aktualizovala (byla super, na 99% spolehlivá) a ta nynější stojí za ...Zkoušel jsem dvě jiné a je to k smíchu, třeba dnes mi každá ukazovala déšť v jinou dobu a teplotu 7C a skutečnost je ta, že tady svítilo slunko a teplota 4C. Díky
6x
Sledujte satelitní snímky a srážkové radary a sám nejlépe odhadnete, co vás v nejbližších hodinách čeká.
Zádný model vám při tomto rozložení lokálních srážek, jaké bylo dnes, nedokáže předpovědět, v kolik hodin a jestli vůbec zrovna u vás zaprší.
Některé předpoví, že v místě xyz je pravděpodobnost srážek 50%.
Sledování meteo radaru, poví hodně, ale občas se vytvoří nové bouřkové jádro, jindy se zas přicházející fronta cestou vyprší, vítr změní směr a odnese srážky jinam... Ale je to opravdu naštěstí jen občas.
5x
4x
Dobrý den, nemůže být nic lepšího, než originál a přímo český zdroj informací. Viz odkaz a až dole na stránce si vyberte "appku"dle OS mobilu, který používáte (a který jste nám zde zatajil). Jinde více informací/předpovědí s největší jistotou splnění těžko získáte, než u odborníků (od kterých informace získávají všichni ostatní, kteří o počasí informují). Zdravím!
1x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.