Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Našli my v 65 tuhle nemoc.Chtěl bych poradit co je nejlepší terapii.Na internetu se prodáva podložka na obě nohy za 500kč,nebo malí strojek na jednu nohu.Prý to trochu pomáha.Doktor my předepsal léky,ale jsem byl stále hrozně unavený.Tak že je neberu.Léky zatím neberu na cukrovku.Nemám stabilitu pří chuzí ale není to zatím až tak zlé.Prosím poradte.Děkuju.
0x
Moc ti neporadím, já jí mám víc jak 15 let, pořád jsem v pohybu, něco mi napsali, ale taky už to neberu, žádná změna se nekonala. Doktor mi napsal nějaký kapačky, že se ale musejí kapat v nemocnici při hospitalizaci, těch jsem se nedočkal, v IKEMu prohlásili, že to stejně k ničemu není.
Ale je potřeba si zvykat, časem tě začnou pomlouvat a tvrdit, že se motáš, protože chlastáš a ne že je to nemoc, podívej se, co tvrdí o Zemanovi, ten jí má a hodně silnou, ale to se nepočítá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.