Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte někdo?

Od: alena2024

Máte někdo zkušenosti s "hodinovým manželem" Jaroslavem Exnerem, Vršovice? Děkuji za všechny informace.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neznám, nejlepší je zeptat se na reference v nějaké Vršovické skupině... případně třeba sousedů, pokud těchhle služeb využívají?

Tady poptavej.cz/... má asi 12 kladných hodnocení včetně nějakých fotek, pokud je to tedy on...

alena2024
hodnocení

Já ho znám moc dobře, i jeho práci. Kladné komentáře si nejspíše psal on sám. Jen jsem chtěla znát další zkušenosti s tímto člověkem. Děkuji.

k2

@alena2024: A na co se teda vlastne ptate, kdyz ocividne sama vite vsechno nejlip?

alena2024
hodnocení

*smich* ach jo, tak znovu... ptám se, zda tohoto člověka zná někdo další a co si myslí o jeho provedených/neprovedených pracích. A proč na mě reagujete když k samotnému dotazu nic nemáte?

k2

@alena2024: To je tezke, kdyz Vam nekdo da odkaz na hodnoceni jeho provedene prace, tak si to hodnoceni "nejspise psal on sam". Kdyz sem nekdo napise kladnou zkusenost, tak to bude on sam, nebo jim zaplaceny agent? Tedy moje otazka trva.

A reaguji, protoze chci.

alena2024
hodnocení

Tak právě čekám, že sem někdo napíše tu kladnou zkušenost, cokoliv aktuálního. Vím, že máte nutkání na mě znovu reagovat ale prosím, už to nedělejte ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]