Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Společnost Too Good To Go

Od: rendik

Dobrý den,

jsme malá rodinná kavárnička a byli jsme osloveni společnosti viz. v názvu. Máte zkušenosti a je vhodná pro malý podnik?

děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Se společností samotnou zkušenost nemám. Podle prezentace mi přijde, že je to alternativa k Nesnězeno. Může to být zajímavá forma, jak doprodat zbytek sortimentu a částečně se více dostat do povědomí zákazníků.

Na druhou stranu, pokud by vám měli diktovat, jak velké slevy máte dávat, kolik zboží denně/týdně máte nabídnout a podobně, tak osobně bych do toho nešel. A dělal spíše vlastní "happy hour"dle potřeby s rozšířením infa na soc.sítích a vlastních web stránkách. Popřípadě zkusil oslovit pro nabídku i Nesnězeno a nabídky porovnal.

Ze zkušenosti nabídek podniků v mém okolí mi přijde, že některé to využívají čistě pro svou propagaci, protože produkty tam dávají za standardní ceny a max. tak upozorní, že jim něco zbývá ale slevu nedávají.

hodnocení

0x

Co ta společnost vlastně nabízí?

rendik
hodnocení

internetová inzerce "neplýtvání" jídlem, ale slevy se nám zdají být až moc velké a pro domácí podnikání možná nerentabilní. Spíš kdo má zkušenosti by nás zajímalo.

A možná také je to spíš pro větší podniky.

jk2021

Řešení jak bojovat s plýtváním potravinami.

jidlo
hodnocení

0x
Jestli je to to co myslim, tak jsem obcas vyuzival v jinem state jako zakaznik. Prodej zbytkovych vyrobku/potravin/jidel s 2/3 slevou. Ale vetsinou mi to prislo, ze to je jen dalsi forma nejakeho prodeje, jakoze cileneho, dalo se to i objednat na nejakou hodinu v nasledujici den. Co vam nabidli za podminky? Mne to moc neoslovilo, obcas jsem si neco koupil, ale spis jen tak na zkousku

hodnocení

0x

Asi jsem natvrdlej, ale k cemu potrebuju dalsi spolecnost, abych mohl ve vlastnim podniku vyprodavat se slevou?

Protože ta společnost vám najde lidi, kteří o to zboží mají zájem a klidně si pro něj dojedou. Pokud o něm možní zájemci neví, nikam nedojedou a paní to neprodá a může to vyhodit.

vj

axus: Je to stejný princip, jako "consolidator" v letecké dopravě.

Vj. Tohle prirovnani podle mne vubec nesedi.
Do takove lokalni rodinne kavarny chodi lidi, co tam chodi vice ci mene pravidelne nebo jednou za cas a turiste, co jdou kolem jednou jedinkrat.
Pokud je neco ve vyprodeji, mistni se to nauci tak jako tak. A kanaly na sdileni podobnych informaci dnes jsou.
Zadna dalsi firma v tomto podle mne takovato lokalni zalezitosti nemuze nijak prispet.
Pro prochazejici vetrnik v cene 20 korun tam nikdo zvlast nepojede jen proto, ze se to dozvedel pomoci specialni platformy.

vj

Asi bude rozdíl mezi Prahou a menšími městy.
Consolidator má smysl v místě s větší konkurencí, kde se určitá část produkce stabilně neprodává.
Znám restauraci v P8, kam si zákazníci této firmy pro zlevněná menu jezdí. Odvrácenou stranou je, když pak přijdou i zákazníci běžní a na ně se už nedostane.

rendik
hodnocení

Srovnání s leteckou společností a posílání balíků je asi nepřesné.Tam balíky poslat musíte a nic nevyrábíte.

Tady je otázka, zda se vyplatí něco prodat se slevou a ještě platit jinou společnost, nebo prostě zkounzumovat doma nebo dát blízkým. Přesnou smlouvu zatím neznám, ale zda se má cenu vůbec o to zajímat.

A asi je to výhodné pro větší podniky.

vj

Nejde o balíky, ale o prodej zlevněných letenek.
en.wikipedia.org/...

Reklama na podnik to není, je to reklama na slevu. Za běžnou cenu vám lovci slev nepřijdou.
Pro malý podnik bych to spíš neviděl. Ale jestli to chcete zkusit...

dann
hodnocení

0x

Já to chápu jako alternativu k něsnězeno. Defakto věci, co Vám zbydou na konci dne, nabídnete levně pro lidi v té aplikaci. Jestli je to pro Vás rentabilní, si spočítejte sami - není to nabídka normálních dortíků, baget (nebo co tam máte) za účelem velkého zisku, ale spíš když už máte dortík, co zítra nebude dobrý, tak ho nabídnete (třeba za výrobní/nákupní cenu nebo malinký profit) a někdo si ho vezme. Jestli si ty starší věci třeba vezmete dom nebo stejně doprodáte, tak je to asi zbytečné. Záleží na Vás. Může to třeba udělat menší reklamu a někdo si může ještě u Vás něco koupit. Nebo nemusí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]