Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčka na svatbu před uzavřením sňatku

Od: sfsfsdsgd

Půjčil jsem si na svatbu měsíc před uzavřením sňatku cca 250 tisíc, předmanželskou smlouvu jsme neměli. Když disponuji veškerými fakturami a dokumenty o půjčení od banky, můžu toto nárokovat k vypořádání SJM a mám šanci uspět?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Máš smúlu pučil sis to sám sám si to zaplatíš
Vzít si pújčku na svadbu to tě to zamachrování vyjde draho no ale jak říkám já každá životní skušenost je dobrá pro to aby se člověk poučil

hodnocení

0x
Pobavil :). Dluh vzniklý před uzavřením manželství do SJM nepatří.
2024

No tak ale zase...chlebíčky a dort se konzumují až po svatbě, tak možná s dobrým právníkem:)

hodnocení

0x

I kdyby to bylo 10 minut před oním "ano", tak nárok nemáte.

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, asi smolík. Ještě že to nemusím řešit. Svatbu jsem neměl a ani mít nebudu. Je to ale mě "přežitek". Když to má vydržet, vydrží i bez slibu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]