Nejste přihlášen/a.
Půjčil jsem si na svatbu měsíc před uzavřením sňatku cca 250 tisíc, předmanželskou smlouvu jsme neměli. Když disponuji veškerými fakturami a dokumenty o půjčení od banky, můžu toto nárokovat k vypořádání SJM a mám šanci uspět?
Děkuji
4x
0x
0x
Není tak dávno co jsem četl stesk jedné novomanželky co chtěla mít svatbu aby na ni její rodná víska vzpomínala ještě deset let po rozvodu, tak si na ni půjčili 200kKč a myslela, že se sejde tolik svatebních darů že z nich tu svatbu zaplatí a ještě jim hodně peněz zbyde. Pravda, pár peněz se jim sešlo, ale do manželství vstupovali se stotisícovým dluhem.
Myslíš že ten den co ho třeba jednou budeš litovat stojí za to, aby ses tak zadlužil?
Když se můj mladší syn ženil, bral si cizinku a sdělil nám, že rodiče nevěsty na svatbu nepřijedou tak by bylo dobré, kdybychom tam taky nebyli. A ve zdraví jsme to všichni přežili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.