Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přetlaková terapie

Od: mira7

Dobrý den. Mám středně těžký syndrom spánkové terapie. V nemocnici mi provedli ve spánkové laboratoři vyšetření ohledně zástav dechu ve spánku. Diagnostika zástavy dechu ve spánku.Propustili mne do ambulantní péče. Na léčbu mi dali přístroj Titrační BiB AP. Doma s přístrojem spím ale dobu tak 4.hodiny. Stále mi dělá problém použít delé a spát až do rána.Jaké máte zkušenosti s problémem spánkové Apnoe a přístrojem? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x
Bohužel neporadím. Jen má sestra měla stejné problémy. Shodila 8 kg a nyní spí bez přístroje. Nemáte také nadváhu?

mira9
hodnocení

Měřm 185cm váha 108kg.

hodnocení

0x
Mám BiPaP Lumis 100 druhým rokem (těžká kombinovaná apnoe). Po cca měsíci zvykání a ladění tlaků i masky je to v pohodě. Když mě něco budilo, tak průvan na tváři, nebo do očí od špatně sednoucí masky, nebo foukání na různá místa kolem nosu u typů masek s kloubovým připojením. Musím ale mít v uších špuntová sluchátka, jinak mě budí to funění vzduchu z výstupních otvorů.
Doporučuji ty žpunty do očí a lehkou tmavou deku přes obličej, pak vás nebude nic rušit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]