Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Jdu si pro řadu a zahajují diskuzi.
Chci se zeptat jaká je dobrá aplikace na investování. Přehledna, uživatelský přátelská, atd.
Chtěl bych investovat pravidelně měsíčně určitou častku do akcií velký firem. Např. ČEZ, Google, aple, Tesla, nVidia, atd.
Momentálně mám DIP, doplňové investiční spoření, investují do zlata a mám uložené část peněz ve Společnosti ATRIS
Základní peníze mám na běžném účtě a doplňové mám uložené na spořícím účtě. Mám teď pravidelně vyšší přijmy, tak bych je nerad drżel v nezdravém množství na běžném nebo spořícím úctě.
Chtěl bych rozšïřit své portfolio, tak jsem si řikal, že akce bude to pravé.
Budu rád za názory a diskuzi.
Děkuji.
Lukáš
Jdu si pro řadu a zahajují diskuzi.
Chci se zeptat jaká je dobrá aplikace na investování. Přehledna, uživatelský přátelská, atd.
Chtěl bych investovat pravidelně měsíčně určitou častku do akcií velký firem. Např. ČEZ, Google, aple, Tesla, nVidia, atd.
Momentálně mám DIP, doplňové investiční spoření, investují do zlata a mám uložené část peněz ve Společnosti ATRIS
Základní peníze mám na běžném účtě a doplňové mám uložené na spořícím účtě. Mám teď pravidelně vyšší přijmy, tak bych je nerad drżel v nezdravém množství na běžném nebo spořícím úctě.
Chtěl bych rozšïřit své portfolio, tak jsem si řikal, že akce bude to pravé.
Budu rád za názory a diskuzi.
Děkuji.
Lukáš
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]