Nejste přihlášen/a.
2x
Sice rozumím Vašim obavám, ale zrovna informacím (zdravotním) z této poradny bych zase až tak moc nevěřil. Doporučuji si případného rádce trochu "proklepnout" a často zjistíte, že vlastně rozumí všemu - od problematiky jaderné elektrárny, psychologie, autoopravárenství, elektriky, politiky a já nevím, čeho ještě. Prostě z mého pohledu takový novodobý brouk Pytlík. Není to nic proti žádnému z rádců, ale musíte uznat, že takovým radám moc věřit nelze. Zkuste otravovat (v dobrém) raději ty doktory. Není to s nima vůbec jednoduché (mnohdy), ale výsledek je tam opravdu mnohem jistější. Omlouvám se, že je to trochu mimo dotaz, ale nechtěl jsem, abyste se z případných odpovědí zbytečně stresoval.
2x
Mám podobnou strukturu krku jako vy. Jakoby oteklý ohryzek zespodu. Obvodní mi udělala test štítné žlázy z krve, všechno v pořádku. Vydupala jsem si sonografické vyšetření štítné žlázy (ultrazvuk). Také všechno v pořádku dle zprávy, kterou mi dala vyšetřující lékařka ze sona. Obávám se, že více vyšetření si jaksi nevydupete. Kdybyste měl v rodině nějakou rakovinu, tak možná s trochou štěstí na specializovaném pracovišti onko markery z krve, ale to silně pochybuji.
Souhlas. Několikrát v životě mě různí všeteční známí upozornili, že bych si měla zajít na vyšetření štítné žlázy, že to vypadá, jako by se mi dělalo "volátko". Mám možná trochu vystouplou oblast dole na krku, ale všimla jsem si toho vlastně až když mi to řeklo víc lidí. Mám velmi pečlivého praktika, krev mi kontroluje pravidelně a biochemii mám v pořádku, ale vykručela jsem si sono štítné žlázy a nenašli nic. Tak asi fakt nic.
0x
Dobrý den, když jsem byl v podobném věku, jako jste nyní Vy, tak jsem řešil tento problém také. Tehdy jsem ani nepodstoupil tolik vyšetření, které máte za sebou (a všechny s uklidňujícím výsledkem) Vy, ale doktorka mě uklidnila slovy o tom, že ono zvětšení ohryzku je "mužský druhotný pohlavní znak". Berte to pozitivně, i když rozumím tomu, že snad každý muž by byl raději za větší "mužský prvotní pohlavní znak"
. Zdravím!
0x
Asi bych po tolika vyšetřeních byla klidná. Jenom je zvláštní, že za celý svůj živod t.j. 76 roků, jsem nikdy slovo "hrča" neslyšela. Jako dítě jsem se na prázdninách setkávala s různými výrazy, které se kolem Prahy nevyskytuji, ale hrča nikdy. Ještě se podívám do slovníku cizích slov, odkud může tazatel být? Jenom mne to to zajímá.![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.