Nejste přihlášen/a.
2x
Sice rozumím Vašim obavám, ale zrovna informacím (zdravotním) z této poradny bych zase až tak moc nevěřil. Doporučuji si případného rádce trochu "proklepnout" a často zjistíte, že vlastně rozumí všemu - od problematiky jaderné elektrárny, psychologie, autoopravárenství, elektriky, politiky a já nevím, čeho ještě. Prostě z mého pohledu takový novodobý brouk Pytlík. Není to nic proti žádnému z rádců, ale musíte uznat, že takovým radám moc věřit nelze. Zkuste otravovat (v dobrém) raději ty doktory. Není to s nima vůbec jednoduché (mnohdy), ale výsledek je tam opravdu mnohem jistější. Omlouvám se, že je to trochu mimo dotaz, ale nechtěl jsem, abyste se z případných odpovědí zbytečně stresoval.
0x
Mám podobnou strukturu krku jako vy. Jakoby oteklý ohryzek zespodu. Obvodní mi udělala test štítné žlázy z krve, všechno v pořádku. Vydupala jsem si sonografické vyšetření štítné žlázy (ultrazvuk). Také všechno v pořádku dle zprávy, kterou mi dala vyšetřující lékařka ze sona. Obávám se, že více vyšetření si jaksi nevydupete. Kdybyste měl v rodině nějakou rakovinu, tak možná s trochou štěstí na specializovaném pracovišti onko markery z krve, ale to silně pochybuji.
0x
Dobrý den, když jsem byl v podobném věku, jako jste nyní Vy, tak jsem řešil tento problém také. Tehdy jsem ani nepodstoupil tolik vyšetření, které máte za sebou (a všechny s uklidňujícím výsledkem) Vy, ale doktorka mě uklidnila slovy o tom, že ono zvětšení ohryzku je "mužský druhotný pohlavní znak". Berte to pozitivně, i když rozumím tomu, že snad každý muž by byl raději za větší "mužský prvotní pohlavní znak"
. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.