Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

17 měsíční mimi

Od: lida
Dobrý dne mám skoro 18 měsíčního chlapečka . Chtěla bych s ním do autobusu na 10 minut cesty kousek od nás . Musím mít kočár? Nebo si s ním mohu už sednout na sedačku a držet ho? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

3x
muzete mit dite v naruci, nebo treba v nositku. naopak pro ridice snazsi, kdyz neni kocarek.

hodnocení

2x

Dcera v tomto věku létala letadlem. Vydrží to syn bez kočárku?

2024
hodnocení

2x

Tak svého chlapečka znáte nejlépe Vy...

Ale 10 minut v autobuse snad už zvládne i bez kočáru.

lida
hodnocení

Ano vydržel by ale já se ptám spíš a to zda mě řidič pustí...aby neměl on s tím pak problém..

Kde ste zili doteraz? Nikdy ste nevideli inu matku cestovat s dietatom bez kocika? Soferovi na tom vobec nezalezi.

mll

VHD neni moc v kurzu a najdou se lidé, co třeba v pětadvaceti jedou poprvé vlakem. S jedním takovým jsem se setkal, vyprávěl nám u stolu zážitky jakože z vlaku se šlo po schůdkách (to bylo Brno před rekonstrukcí, takže vysoký nástup) nebo že na záchodě bylo vidět na koleje. Prý do té doby jezdil jen busem nebo autem, do jejich vísky vlaky nejezdí.

hodnocení

0x

V 17 měsících dcery jsem cestoval cca 6 hodin vlaky a MHD bez kočárku , s kočárkem jen do asi 14 měsíců, pak už šlapala po svých. Je ale fakt že nejdelší pěší při této cestě k příbuzným , byla mezi spoji, přestupy do 100m.

řidič busum tramvaje nebo trolejbusu stejně jako průvodčím ve vlaku je tu úplně jedno, důležité je splnění zakoupení si jízdného což asi v 17 měsících dítěte není třeba-tím spíše bez kočárku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]