Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaměstnání, dovolená

Od: dejmanto
Dobrý den,
Je mi 31 let a 2 roky pracuji v jedné firmě jako skladník. Jsem myslím pracovitý, poctivý, zcela bezproblémový, tichý a nikdy jsem nemarodil ani nepotřeboval odejít k lékaři atd. Moji kolegové to tak však nemají. Každý je nějaký "jeden takový, druhý makový". Často marodí, vybírají si sick days i když jim nic není, páteční dovolené, někteří pracují jen z poloviny atd. Když chybí a často i hromadně, práce a objednávky se musí stíhat, takže to tam často všemi silami a rychlostí táhnu.
Nicméně teď jsem z rodinných důvodů potřeboval 3 dny dovolenou a vedoucího jsem o ni žádal i včetně udání důvodu. Zamítl mi ji, že jiní marodí, chybí, kdo by tam byl a že on tu práci za nás dělat nebude.
Takže z poctivosti a pracovitosti i za druhé za stejné peníze se 100% docházkou, když doslova potřebuji volno já, nedostanu ho. Když tohle vedoucímu se pokusím vysvětlit, bude mít na vše svoji odpověď a pravdu.
Prosím nějaké názory a rady? Jsem spíš tichá voda, co umí břehy mlet, tak bych chtěl spíš nějakou stížnost, pomstu apod.
Děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]