Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Chci se zeptat. S jakými doplňky vitamínu B hlavně B12 máte dobré zkušenosti. Pokud možno, nějaky opravdu silné zdroje. Dnes sem dobral předepsaný neurobion z nemocnice a chci preject na B, které nebude na předpis
Chci se zeptat. S jakými doplňky vitamínu B hlavně B12 máte dobré zkušenosti. Pokud možno, nějaky opravdu silné zdroje. Dnes sem dobral předepsaný neurobion z nemocnice a chci preject na B, které nebude na předpis
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Jednou za měsíc mi sestra pod OL aplikuje injekci vitamínu B 12. V balení je 5 ampulí, je to na předpis a mám to u sebe, nosím pokaždé s sebou. Mám silnější 1000 mikrogramů. Slabší jsou 500.
Je to v pohodě, nemusím na to myslet, jíst kdejaké pilule a jednou za měsíc se to dá v pohodě vydržet. Jaga.
Píchá se to do - svalu. Já je střídám. Jednou pravý, jednou levý sval. ![]()
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]