Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost od zkušených cestovatelů s nízkonádkladovkami (Ryanair, Smartwings)

Od: martinn

Nemá přehled v cestováním letadlem, letěl jsem jen jednou.
Potřebuji za 2-3 měsíce letět do Toulouse (France), a hledal na kiwi.com spoje. Nabízí se spoj Ryanair z Prahy do Brusselu a pak další Ryanair z Brusselu do Toulouse. Čas na přestup je 3,5 hodiny. Kiwi uvádí že "Self-transfer in Bussels is your responsibility", takže kdyby měl první let zpoždění a já nestih přípoj, tak mám smůlu.
Z toho důvodu jsem si vyhledal statistiku letu z Prahy do Brusselu FR69, a zajímavé je, že není pravidelný odlet není každý den ve stejný čas, ale v různé časy. Viz příloha.
Takže prosím o radu, zkušenosti jestli může je běžné aby Ryanair mohl změnit čas odletu po odbjednávce? Je to časté nebo výjmečné? Změnou času odletu třeba na večer bych ztratil přípoj z Brusselu do Toulouse.

Zkušenost od zkušených cestovatelů s nízkonádkladovkami (Ryanair, Smartwings)
Zkušenost od zkušených cestovatelů s nízkonádkladovkami (Ryanair, Smartwings) #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinn
hodnocení

Náhled detailu spoje web zmenšil, tak ho sem dávám ještě jednou upravený.
Ještě doplňuji - nebavím se běžném zpožděním, které může nastat. Ale o tom že by dopravce se rozhodl změnit čas odletu.

Zkušenost od zkušených cestovatelů s nízkonádkladovkami (Ryanair, Smartwings) #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]