Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Natržené menisky

Od: zavinac®

Zdravím,,máte někdo problém s menisky jak jste to řešili. Operací?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav
hodnocení

2x

Já to zatím vždycky rozchodil, i když už mi dali papíry na předoperační, nebyl čas a po pár týdnech to přestalo bolet a problémy zmizely.

liska5
hodnocení

2x

Já ne, ale vnučka, býv.ligová hráčka. Nesrostou, naopak úlomky mohou "cestovat" a dráždit. Ty jí odsáli. Jsou to měsíčité chrupavky. Plno lidí je má odstraněné. Koleno sice pak většinou nebolí, ane není plnohodnotné a bude náchylnější k artroze. Často souvisí problémy s vnitřními menisky s kondicí ledvin. Ptejte se na rehabilitaci, tam Vám fyzioterapeuti / -tky sdělí zkušenost.

hodnocení

2x
Tady se už nezlepší nic, pokud můžete,na operaci jděte, artroskopická trvá do 20 minut, dva drobné vpichy u kolene, na druhý den jdete domů, není čeho se bát.
hodnocení

Ale nejsem nejmladší tak se bojím následků ,,a to se pak chodí na rehabilitaci? děkuji

Mi vyřízli větší část menisku,odpoledne po operaci bylo samozřejmě při chůzi bolestivé, druhý den dopoledne už jsem šel domů,bez rehabilitace,bylo pak jen nutné dávat pár dní pozor při chůzi, například se nesnažit změnit směr nebo se otočit, když na té operované noze zrovna stojíte. Ani si neuvědomíte, že v běžném životě tohle děláte. Záleží ovšem na tom,co přesně Vám budou dělat,obecně je artroskopie jednodenní neinvazivní zákrok. Ale to už Vám přesně poví Váš lékař.

hodnocení

Mám prý prasklé menisky a dal m také papír na operaci,,tak nevím,,měla jsem obstřiky a už to nepomáhá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]