Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ano šéfe

Od: ludva®

Mám takový "problém". Začínáme s manželkou plánovat letošní dovolenou a rádi bychom se podívali do míst, kde byl natáčen jeden z dílů "Ano šéfe", ale nemůžeme ho najít.

Nastíním: dva rozhádaní bráchové mají oba restauraci. U toho jednoho byl díl natáčen - má dvě dcery a manželku. Z toho je jedna tak trochu od fochu. Podnikají v malebné krajině - nějak mám zafiksováno Zlaté hory, ale asi jsem vedle. Ten u koho se to natáčelo je ohromný kutil, který si se vším poradí- v díle udělá na potoce minijez kam nasadí pstruhy a ty pak podává v restauraci. Jeho brácha je zřejmě hodně naštvaný, protože se s ním nechce sejít - ani na pozvání. Doufám, že jsem to všechno moc nepopletl, ale pokud si vzpomenete kde se to natáčelo a dáte mi vědět, tak budu moc rád. Děkuji - Ludva

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možná myslíte Hospůdka u Štepána -Vojetice*zmateny*, ten ale ukončil provoz.../třeba jste myslel ale něco jiného/

teď jsem nahlídla a oni fungují dál ...

hodnocení

0x

Restaurace U Dubu - Třebíč?

iprima.cz/...

jenda
hodnocení

0x
Zdravím, nejspíš jde o 9. díl 4. série podnik se jmenuje U Zběhlíka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]