Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Pracuji ve školství jako učitelka. Momentálně jsem na rodičovské dovolené do 2.12.2026 (dceři budou 3 roky). Mám na vybranou, jestli nastoupím do práce již v září na částečný úvazek nebo si prodloužím rodičovský příspěvek do 4 let. V půlce šk.roku do práce nastupovat nechci a od září na úplný úvazek také ne. Zároveň ale nevím, jestli dceru přijmou do jeslí či do školky hned od září. Další věc je, že se snažíme o druhé dítě, takže je možné, že během tohoto nebo příštího roku budu znovu těhotná, i když může se stát, že to nevyjde.
Chtěla bych se zeptat, jaká varianta Vám přijde výhodnější, lepší?
Další dotaz: Když bych zvolila částečný úvazek a nastoupila potom na mateřskou dovolenou, jak by se počítala, byla by z toho částečného úvazku nebo plného (jako jsem měla před prvním těhotenstvím)? Pokud bych zvolila prodloužení do 4 let, jak to v praxi funguje, to bych si musela vzít asi neplacené volno že a jak by se počítala mateřská dovolená, měla bych na ni nárok nebo ne, když už mi v podstatě nemusí "držet místo"?
Předem děkuji za rady, názory a zkušenosti.
0x
Pojem "mateřská dovolená" je jen označení volna v práci, nejde o peníze. Co se týká porodu a finančních plnění, jedná se o peněžitou pomoc v mateřství (PPM) a po ní rodičovský příspěvek (RP).
PPM se vyplácí ode dne, který si určí sama nastávající matka v rozmezí 6-8 týdnů před očekávaným dnem porodu. Tento termín porodu stanoví na základě vyšetření odborný lékař. PPM je dávka nemocenského pojištění a vyplácí ji OSSZ po dobu 196 kalendářních dnů.
Pokud byste nastupovala na další PPM do 4 let věku předchozího dítěte, spočítá OSSZ Vaši PPM z příjmů, které jste měla v příslušném rozhodném období, tedy z toho případného polovičního úvazku, a porovná vypočtenou dávku s tou předchozí. Vám pak bude vyplácena výhodnější dávka.
Prodloužení do 4 let rodičivské dovolené Vám zaměstnavatel nemusí povolit. V praxi to funguje tak, že pokud chcete zůstat doma čtvrtý rok, požádáte před koncem třetího roku zaměstnavatele o neplacené volno. Na neplacené volno ovšem není právní nárok, zaměstnavatel vám ho tedy může bez udání důvodu odmítnout.
Jinak co pro Vás bude výhodnější, to nedokážu určit, neznám Vaše priority. Navíc jsou tam proměnné (další těhotenství), které mohou situaci výrazně změnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.