Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj manžel je spíš na straně maminky

Od: sabina
Dobrý den ,jsme s manželem osm let ,dva roky jsme manželé . Mame ročního syna . Vše by se dalo říct že je ideální .ale není aspoň ne pro mě . Máme nový domeček ,pozemek daly rodice ,dotoho zaplatily nějaké věci ale na úkor toho co se líbí smalzrejme jim ,takže já nemůžu mít vlastně nic co bych si přála ,mám doma věci co se líbí hlavně jim. Manžel to nechápe ,prej co mi furt vadí atd...a furt dokola se hádáme jen kvůli nim dá se říct . Trápí mě to vnitřně ,necítím se tak dobře . Nevím co mám dělat prostě ..chápu že bych měla být vděčná atd...ale já to cítím jinak než manžel . Ten vidí jen peníze a že má barák ale že já nejsem takto statná nevidí asi. I když mu říkám co mi vadí atd nikdy se nic nevyřešilo ..on mmaince Neustopi přišel by o pomoc a peníze proto ...ale já už nevím jak dál . Musím je trpět i v baráku když nemám náladu prostě .. manžel ví že jsem jiná povaha že nám ráda klid atd ..ale nikdo mě nerespektuje . Jak by jste to řešily vy?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x
Manžel a maminka je silná dvojka. Vy budete vždy náplava. Že je manžel mamánek jste musela vědět ještě před svatbou.
Sbalte dítě a na měsíc se vraťte k rodičům, požádejte kamarádku o měsíční azyl.
Po měsíci si dejte s manželem rande v kavárně, ne doma. Tam si vyříkáte co každý z vás chce.
A netvrďte, že to nejde. Všechno jde když se chce.

hodnocení

0x
Po 8 letech už nic nezměníte.

tm
hodnocení

0x
Známe... vám aspoň něco dali. Nejlepší jsou ti, co nic nedají a chtějí do všeho kecat. Časem se to vyřeší - poslat k šípku a je to. Aneb Ludánku, teď už se musíš rozhodnou, kdo je víc - matka nebo manželka.

bear
hodnocení

0x

Tak buď konkrétní. Co ti vadí?

Že na zahradě máte stromek a vy si ho přejete o metr jinde nebo místo něj bazén?

Tedy myslím konkrétní ve věcech a rozhodnutích co kde a jak bude.

Ne v tom, že Vám manželovi rodiče větší částí přispěli v rozkvětu rodiny a to Vás deptá, že Vy jste přispěla jen dítětem.

Co je tedy problém?

A nebo je to v tomto duchu?

sabina
hodnocení

Vadí mi prostě to že se vidane imrvere ,oni furt chlastani jen víno ,já jsme unavená prostě nemám náladu na ně furt ,ona tady bude sedět klidně do 22 hodiny . Pak všecko manžel řeší snimi neukáže první mě židle na terasu ale nejdřív jim ...prostěny se máme na těchto věcech domluvit my tu žijeme ,ne on bude mít furt názor maminky a když zavolají bez se podívat na akce na židle on jede . Kdybych mu to řekla já neudělá to
bear

Tak to chápu. To je mamánek jak sviň...

A nebo už ho nebavíte, proto další v pořadí je maminka a vašima očima to chápete, že maminka je vždy první.

Takže poslední záchranou je zjistit, zda ho ještě dokážete zaujmout, aby na rodiče tolik nedal a nebo na roidče dával vždy a byly vždy na prvním místě s tím se nedá dělat vůbec nic. To je výchova. Je to v něm.

Navíc tohle řeší úpně všichni, kdo bydlí ve společné domácnosti s tchýní a tchánem.

sabina
hodnocení

Vadí mi prostě to že se vidane imrvere ,oni furt chlastani jen víno ,já jsme unavená prostě nemám náladu na ně furt ,ona tady bude sedět klidně do 22 hodiny . Pak všecko manžel řeší snimi neukáže první mě židle na terasu ale nejdřív jim ...prostěny se máme na těchto věcech domluvit my tu žijeme ,ne on bude mít furt názor maminky a když zavolají bez se podívat na akce na židle on jede . Kdybych mu to řekla já neudělá to , na malého mi nedávába ani korunu cpe. Do baráku vše ale já to s desíti tis neusetrim nic
bear

No, nemusím to slyšet 2x... abych pak nezačal víc chápat manžela :)

hodnocení

0x

Njn, ono je vždycky něco za něco...

Až syn povyroste a půjdete do práce, koupíte si za své to, co se Vám bude líbit.

Já bych si osobně vůbec nedovolila říci, že je musím trpět, když nemám náladu, měla jsem k nim respekt.

Já jsem šla v synově roce a čtvrt dělat na půl úvazku, nebyla žádná rodičovská, jen přídavky, sloužila jsem od pátku do pondělí do rána, někdy 3 noční, jindy denní dvanáctku a noc, abychom měli peníze, manžel se o syna postaral a v pondělí odjel na stavbu a vrátil se v pátek.

A taky jsem to přežila, když se chce, nebo musí, jde vše.

Každý to máme jinak, já bych to skousla a byla jim vděčná.

id
Pardon, váš příbèh je mimo mísu. Vám seděla tchýnè každý den s vínem do noci u vás a vy jste jí byla vdèčná?
Proč manžel nechodí popíjet k mamince do bytu? Já bych je vyprovodila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]