Nejste přihlášen/a.
2x
Sbalte dítě a na měsíc se vraťte k rodičům, požádejte kamarádku o měsíční azyl.
Po měsíci si dejte s manželem rande v kavárně, ne doma. Tam si vyříkáte co každý z vás chce.
A netvrďte, že to nejde. Všechno jde když se chce.
0x
Tak buď konkrétní. Co ti vadí?
Že na zahradě máte stromek a vy si ho přejete o metr jinde nebo místo něj bazén?
Tedy myslím konkrétní ve věcech a rozhodnutích co kde a jak bude.
Ne v tom, že Vám manželovi rodiče větší částí přispěli v rozkvětu rodiny a to Vás deptá, že Vy jste přispěla jen dítětem.
Co je tedy problém?
A nebo je to v tomto duchu?
Tak to chápu. To je mamánek jak sviň...
A nebo už ho nebavíte, proto další v pořadí je maminka a vašima očima to chápete, že maminka je vždy první.
Takže poslední záchranou je zjistit, zda ho ještě dokážete zaujmout, aby na rodiče tolik nedal a nebo na roidče dával vždy a byly vždy na prvním místě s tím se nedá dělat vůbec nic. To je výchova. Je to v něm.
Navíc tohle řeší úpně všichni, kdo bydlí ve společné domácnosti s tchýní a tchánem.
0x
Njn, ono je vždycky něco za něco...
Až syn povyroste a půjdete do práce, koupíte si za své to, co se Vám bude líbit.
Já bych si osobně vůbec nedovolila říci, že je musím trpět, když nemám náladu, měla jsem k nim respekt.
Já jsem šla v synově roce a čtvrt dělat na půl úvazku, nebyla žádná rodičovská, jen přídavky, sloužila jsem od pátku do pondělí do rána, někdy 3 noční, jindy denní dvanáctku a noc, abychom měli peníze, manžel se o syna postaral a v pondělí odjel na stavbu a vrátil se v pátek.
A taky jsem to přežila, když se chce, nebo musí, jde vše.
Každý to máme jinak, já bych to skousla a byla jim vděčná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.