Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co sledovat za seriál po Sheldonovi

Od: tazatel123
Zdravím viděl jsem teorii velkého třesku, malý sheldon, Georgie a Mandy a nevím na jaký seriál přejít má někdo nápad? Děkuji za rady.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniela1
hodnocení

0x

Asi to nebude úplně očekávaná odpověď, ale jestli je "láska" TBBT, Young Sheldon a George and Mandys First Marriage, tak asi bude nejjednodušší a nejlepší sledovat TBBT a YS znovu a čekat na nové epizody George and Mandys First Marriage. ;)

tazatel123
hodnocení

Děkuji za rady, už koukám znova na malého Sheldona, jiný seriál jsem nenašel.

jir
hodnocení

0x
Zdravím, po takové náloži vtipů a inteligentních hlášek by to chtělo něco odpočinkového. Navrhuji "Days of our lives" česky tedy "Tak jde čas". Pak poreferujte, jak to dopadlo. :)
tazatel123
hodnocení

Podle čsfd má seriál tak jde čas 5 procent, tak to vynechám, protože čsfd věřím a vždy mi poradí správně.
jujingoil

No podle mě je to stejná hrůza jako Dallas. Ale proti gustu...

Za mě když už, tak možná, možná... Twin Peaks

Mimochodem teď jsem dokoukal 14 dní v kuse seriál LOST. Doporučuji.

tazatel123
hodnocení

Děkuji skvělá rada Lost znám, teď jsem se díval, ale už to docela znám a jak tam začne cestování časem, tak už mě to moc nebaví, tak jsem teda přešel na HBO a sitcomy a taky dva a půl chlapa.
jujingoil

Mě právě na LOSTu baví poslední díly, kdy bunkry se teprve budují a buduje se čerstvě bunkr Labuť, kde jsou problémy s tím magnetismem či co. A nějaké střípky pak zapadají již do odkoukané 1-4 série. Naopak mě moc nebaví ta historie ostrova samotného. Z toho možná jen ti dva bratři.

Přesto se tím dá poměrně efektivně zabíjet čas třeba při nemoci.

Ze sitcomů jsem asi konzervativnější a tak si pustím třeba ženatý se závazky, alf, kutil tim, červený trpaslík nebo krok za krokem.

tazatel123
hodnocení

Mě ve ztracených baví nejvíce začátek až do doby kdy zmizí bunkr s počítačem, pak jak jsou hlavní postavy odvedeny, tak se mi to už moc nelíbí, ale tenkrát jsem to viděl celé až do konce. Nejhorší byla zrada Majkla.
jir
Seriál DOOL se točil od roku 1965 do 2025 a má přes 15000 epizod. To z něj dělá podívanou na mnoho večerů.
Závěrečná věta, ať dáte vědět, jak to dopadlo, byl vtip, protože vzhledem ke kvalitě a délce to nikdo nemůže vydržet dát celé.

hodnocení

0x
Můžu doporučit ze sitkomů, kde je jedním z dětí "génius" seriál Malcolm in the middle.

hodnocení

0x

Doporučuji oblíbený a legendární seriál ALF.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]