Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na suchý kašel?

Od: atrama® odpovědí: 6 změna:

Poraďte něco na suchý dávivý kašel při nachlazení? Cibule s cukrem, nebo medem nepomáhá...hlavně na noc, děkuji..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

2x

ja na suchy kašel používám kapky stoptusim s me pomahaji, na noc si beru pulku codeinu, jinak na zimu si necham psat bronchovaxom na posileni imunity a ten mi pomaha skvele.

durancea*
hodnocení

2x

Pokud by šlo až o laryngitidu, moc věcí Vám nepomůže, dokonce při akutním zánětu hrtanu otvírají lidi na děti ledničky a okna. Takže rozhodně spíš studenou ložnici, dobře vyvětranou, někdy zklidní i léky typu Zyrtec či Prednison (na alergie). Jinak na tlumení kašle jsou všecky ty -tussiny - Stoptussin, Robitussin, Ditustat ap.

bena*
hodnocení

0x

Já si udělám nějaký bylinný čaj na průdošky, dám si buď Stoptussin do čaje nebo si polykám Mucosolvan tablety. Čaj sladím medem (ale ne tím ze super nebo hypermarketu, ale medem od soukromého českého včelaře z nedaleké obce).

kato*
hodnocení

0x

Kupte si Vincentku-zvlhčuje a rozpouští hlen,k pití i inhalaci.

amlim*
hodnocení

0x

Na suchý kašel jsem kupovala pro děti i pro sebe jitrocelový sirup...

mil®
hodnocení

0x

Pít a inhalovat Vincentku, případně Vincentku s mlíkem a medem nebo jen mlíko s medem. Hodně pít a nepřetápět hlavně v ložnici nebo teda tam kde spíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma suchý kašel

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]