Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trable s přitelem

Od: denisa

zdravám zdejší obecenstvo mám takový problem s přitelem a rada bych znala nazor i zděšjších jsem s nim nadmiru spokojený je chytrý vazi si mně v posteli nám to klape a nevidí mně jako kus nabytku ale problem nastavá v okamžiku vyměny nazoru nebo hadky on ma tvrdou palici a nikdy nechce slyšet o kompromisu kolikrýt jsem zkoušela i diplomaticky přistup tak vzdy vyletí jak čertík z krabičky pokaždé ma pocit že se mu snažít brat jeho svobodu nebo kdyby alespon jednou souhlasil tak to pro něj je neskutečna potupa prostě se snazim najit cestu ven z kuruhu ale mám pocit že nevim kam už jako pravda chtěla jsem dominatního přitele ale těd si už nejsem jísta :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, můj názor je ten, že jste chtěla mít dominantního přítele, tak ho doma máte (není k tomu co dodat, není co řešit). Zdravím!

ltz
hodnocení

0x
Jak píšete, má řadu dobrých vlastností, váží si vás. Jde asi jen o ty výměny názorů. Má to v povaze a když se nechcete hádat a zůstat s ním, tak musíte přistoupit na jeho názor. A třeba je ten jeho názor i lepší než ten váš, proto si za ním tak stojí. Když si najdete jiného přítele, může vás štvát na něm zase něco jiného.

halamus
hodnocení

0x

Pokud jsou odlišné názory na politiku, nemusíte se o ni bavit, nebo co sledovat v telce, existuje zpětné zhlédnutí, můžete mít dvě TV, podle mého názoru se hrozného nic neděje.
Pokud jsou odlišné názory na trávení společného času, jako památky×hory, kino×bazén nebo co se bude vařit, je to problém. Ještě větší je problém, pokud se nedohodnete na hospodaření, výbavě bydlení, počtu dětí a spoustě dalších důležitých věcí.

denisa
hodnocení

ja myslela treba ze casem se obrousi hrany ale cim vice se snazim ho trochu obmekcit tim vice zacina byt odpor vetsi a vetsi :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]