Nejste přihlášen/a.
zdravám zdejší obecenstvo mám takový problem s přitelem a rada bych znala nazor i zděšjších jsem s nim nadmiru spokojený je chytrý vazi si mně v posteli nám to klape a nevidí mně jako kus nabytku ale problem nastavá v okamžiku vyměny nazoru nebo hadky on ma tvrdou palici a nikdy nechce slyšet o kompromisu kolikrýt jsem zkoušela i diplomaticky přistup tak vzdy vyletí jak čertík z krabičky pokaždé ma pocit že se mu snažít brat jeho svobodu nebo kdyby alespon jednou souhlasil tak to pro něj je neskutečna potupa prostě se snazim najit cestu ven z kuruhu ale mám pocit že nevim kam už jako pravda chtěla jsem dominatního přitele ale těd si už nejsem jísta ![]()
0x
Dobrý den, můj názor je ten, že jste chtěla mít dominantního přítele, tak ho doma máte (není k tomu co dodat, není co řešit). Zdravím!
0x
0x
Pokud jsou odlišné názory na politiku, nemusíte se o ni bavit, nebo co sledovat v telce, existuje zpětné zhlédnutí, můžete mít dvě TV, podle mého názoru se hrozného nic neděje.
Pokud jsou odlišné názory na trávení společného času, jako památky×hory, kino×bazén nebo co se bude vařit, je to problém. Ještě větší je problém, pokud se nedohodnete na hospodaření, výbavě bydlení, počtu dětí a spoustě dalších důležitých věcí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.