Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké dny o víkendu dávali v 80. a 90. letech pohádky

Od: reka

Zdravím. Nepamatuje si někdo kdy dávali pravidelně odpoledne o víkendu tou dobou pohádku? Myslím klasickou hranou s CZ herci, ne kreslenou. Dávali to myslím jen v sobotu nebo v neděli odpoledne. Víte jaký den? Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

V neděli dopoledne.

reka
hodnocení

To je špatně. Já myslím klasickou hranou, kolem hodiny to trvalo a vždy byla jednou týdně o víkendu odpoledne. Ne dopoledne nebo ráno. Odpolední CZ pohádka ve stylu O buchtách a milování, Čertův švagr apod.. Byla buď v sobotu nebo v neděli. Ale jde mi o to, jaký den.

hodnocení

0x
Mám dojem, že neděle po obědě, kolem třinácté hodiny.

hodnocení

0x

Myslíte zřejmě televizi. Pohádky byly a jsou také v rádiu - na to jste zapomněl/a? Jiná média než televize neexistují?

Slovenské rádio ná leta letoucí rozhlasovou pohádku v neděli v 8 hodin ráno.

ptá se na "klasickou hranou s CZ herci, ne kreslenou"... tak to asi nebude myslet rozhlas, co? ;)

111®
hodnocení

0x

V rozhlase v neděli ve 13h.

kmet
hodnocení

0x

V sobotu v 11

hodnocení

0x

Můžete hledat, TV program z RP 1987 *smich*:

Jaké dny o víkendu dávali v 80. a 90. letech pohádky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]