Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se stát Revizním technikem Elektro?

Od: elpete

Ahoj,
Moje otázka je směřována především revizním technikům elektro. Jak jste se stali revizními techniky a co byste doporučili člověku co je zatím ve fázi uvažování? Mám praxi v oboru téměř 10 let, posledních 4-5 let jsem vedoucí elektromontér a rád bych se posunul dalším směrem. Napadl mě směr revizního technika, ale ještě před placenými kurzy bych rád věnoval času samostudiu. Kde získám přístup k normám, co by mě čekalo, co vše musím umět a kde začít? Děkuji vám za vaše odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x
Normálně vzdělání + zkoušky. Jestli si to neumíš najít sám tak se venuj tahání kabelu a na revize zapomeň.
elpete
hodnocení

Ptal jsem se na zkušenosti lidí co si tím prošli, dík za nic pane úžasný

jir
Zeptejte se v diskuzi na www elektrika.cz . Tam se vám dostane fundované odpovědi, je však možné, že ve stejném stylu.
Bývalý kolega, ajťák, programátor si teď dělá rekvalifikační kurs a chce se věnovat mimo jiné i revizím. Sám jsem zvědav, jak mu to vyjde...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]