Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit kdo napsal vzkaz?

Od: burner
Zdravím všechny co budou číst tento příspěvek, v pátek jsme měli na škole Valentýn, je mi 21 let a jsem kluk, ze školy jsem odešel dříve a dostal jsem nějakou Valentýnku...to probíhalo tak, že na chodbě byla krabice, kde se naházely valentýnky hromadně a pak si každý našel svoji, jedna se tam objevila pro mne, kterou mi spolužák vzal a dnes ráno mi ji dal v autě cestou do školy (on to určitě nenapsal), vzkaz byl docela emotivní, všude na něm byly polibky od rtěnky a písmo sedí na holku, takže šance na vtip se snižuje, naše škola je dost malá se stísněnými prostory, měl by někdo nějaké rady jak zjistit kdo to napsal? Ze třídy to nikdo není na 99%

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mohu říct jen jedno. I když jsem zcela volná vdova a za 2 dny oslavím teprve 71. narozeniny, rtěnku nepoužívám. Tudíž já jsem to opravdu nebyla. Věřte mi. *smich2* Jaga.

Pokud měla dívčina opravdu zájem se seznámit blíž, měla se podepsat. Takhle je v tom zřejmě jenom legrace a kulišárna, která provází svátek sv. Valentýna. A nic v tom nehledejte. Možná ten dopis ani od dívky není, kdo ví. I kamarádi dovedou být ironičtí. Jaga.

ja
Tak to jste ho velmi zklamala, určitě si tajně myslel, že jste to právě VY. *smich*
burner
hodnocení

Sakra a já právě tajné doufal, že jste to vy :( nevadí:D
16.02.26 18:54

hilda
hodnocení

0x

Hele byla to Matylda z 5. B

bear
hodnocení

0x

Napsala to nějaká, která v brzké době projeví zájem a sama se ukáže.

Pokud ne, tak je to tele a valentýnka byla zbytečná.

Pořád mohlo jít o vtip nějakého spolužáka, když má třeba ségru.

A nemusí jít o vtip. Třeba ti někdo chtěl udělat jen radost, že jsi taky něco dostal.;)

Začni se dívat kolem sebe a všímej si lidí okolo (nečum jen do mobilu a neměj klapky na očích). Pak poznáš, kdo to byl.:)

ltz
hodnocení

0x
Tak jestli to nebyl nějaký vtip, tak holka která to psala, může být do vás hodně zamilovaná. Buďte pozorný, rozhližejte se, její oči vám napoví. Jenom si přejte, aby byla typ holky, co se vám líbí a taky aby to nebyla nějaká praštěná megera.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]