Nejste přihlášen/a.
Zdarvím všchny amatérsko profesionální zahrádkáře, kteří rádi mění ovocné přebytky ze zahrádky na tekuté bohatství!
Mám malý dotaz:
Jelikož nějakou dobu pracuji s nerezem, tak mě napadlo, že bych si mohl vyrobit menší páleničku.
Nevíte někdo o nějakém osvědčeném sofistikovaném plánku, jak sestavit tenhleten přístroj?
Popř. nějakou pozitivní radu jak co a kde?
Děkuji
Pro mě není problém zkonstruovat zařízení na pálení,tedy malou palírnu.A v tom slovíčku "malou" je hlavní problém.Tato činnost není v souladu se zákonem.Bez následků si člověk může zákonně za rok vyrobit do 10 litrů destilátu,který nesmí prodat.Toto množství se bez problémů dá vyrobit doma v koupelně na skleněném přístroji.
Pokud bys i nadále měl zájem ,kompletní dokumentaci mohu dodat.Domluva přes skype-JABRAKA
JABRAKA
ano, vím že to není úplně kosher, ale přesto bych těch deset lt. nechtěl pálit doma v koupelně. A trochu jsem se informoval u známého celníka jak to u "malopaličů" chodí...v podstatě o nich ví-ale můžou do soukromých prostorů jen na příkaz státního zástupce a k vůli 20 litrům takovéhle věci nedělají.Jde opravdu jen o velké úniky a pálení na kšeft...což u mě nehrozí-prostě mě baví experimentovat a vymýšlet...hobby...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.