Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah s bipolárním mužem - máte zkušenost?

Od: emilka

Zamilovala jsem se do muže (28) mě je (24) a svěřil se mi že bere antidepresiva na bipolární poruchu.
Nevim s čím mam tu čest co by to znamenalo kdybych si s ním neco začala a měla vztah, tak pokud máte někdo zkušenosti budu ráda. Vím že to nelze brát na lehkou váhu, ale zaujal mě a nechci ho hned odsoudit.
Je charismatický, ematický, mame stejný humor, je pracovitý, zodpovědný, jeho poslední vztah trval 7 let, skvěle řeční a má jiskru v oku. (Ja jsem po dlouholetém vztahu kdy ten kluk neměl žádnou poruchu ale zlomil mi srdce tím, že předstíral že chce se mnou budoucnost a pak čau, tráva je možná zelenější…takže hodný člověk co je bipolární mě ani neděsí.)
Jediná věc co mě děsí je jak moc skutečný vztah můžete mít s osobou co má potlačené emoce, možná i libido jak ukazují vedlejší účinky antidepresiv, jak moc vlastně může být ten člověk sám sebou.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

viki
hodnocení

5x

Zažil jsem brigádníka v práci. Jeden den schopný, zajímající se, motivovaný s chutí do práce a druhý den jak vyměněný. Jako by všechno zapomněl, neměl do ničeho chuť a ani pořádně nevnímal přes den. Co mu člověk řekl, tak jedním uchem tam a druhým ven. Pak zase období, kdy byl alespoň průměrně použitelnej.

S kolegy jsme si mysleli, že je na drogách nebo alkoholu. Pak se ukázalo, že má psychickou poruchu.

Právě s těmito velkými výkyvy nálad a mániemi a depresemi.

Nedokážu si představit, že by s takovým člověkem někdo šel do vztahu. Nebo podepsal v zaměstnání pracovní smlouvu.

Takže asi záleží, jak je zaléčen a jak často je labilní.

Jak tu padlo, zdravejch kluků je spousta. Proč spadnout do tohodle omlouvá jen asi ta tvá slepá zamilovanost.

hodnocení

3x
Holka dokud je čas nohy na ramena a utíkej tolik normálních mužů běhá po světě nekomlikuj si život

hodnocení

1x

Seznamte se s touto nemocí. Půjčte si knihy, podívejte se na televizní serály, požádejte o materiály z NÚDZ. Při vší úctě k pokrokům moderní medicíny je nutné kostatovat, že vážné duševní nemoci jsou nevyléčitelné. Většinou jde o stále se zkracující cyklus hospitalizací a zvyšující dávky léků, které často končí předčasnou smrtí. Zdrojem informací mohou být také životopisy některých známých umělců.

km
hodnocení

0x

každý zboží má svýho kupce, ale já bych do toho nešel, čistě subjektivně. na druhou stranu vybalil karty, což je fér a za to má plus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]