Nejste přihlášen/a.
Zamilovala jsem se do muže (28) mě je (24) a svěřil se mi že bere antidepresiva na bipolární poruchu.
Nevim s čím mam tu čest co by to znamenalo kdybych si s ním neco začala a měla vztah, tak pokud máte někdo zkušenosti budu ráda. Vím že to nelze brát na lehkou váhu, ale zaujal mě a nechci ho hned odsoudit.
Je charismatický, ematický, mame stejný humor, je pracovitý, zodpovědný, jeho poslední vztah trval 7 let, skvěle řeční a má jiskru v oku. (Ja jsem po dlouholetém vztahu kdy ten kluk neměl žádnou poruchu ale zlomil mi srdce tím, že předstíral že chce se mnou budoucnost a pak čau, tráva je možná zelenější…takže hodný člověk co je bipolární mě ani neděsí.)
Jediná věc co mě děsí je jak moc skutečný vztah můžete mít s osobou co má potlačené emoce, možná i libido jak ukazují vedlejší účinky antidepresiv, jak moc vlastně může být ten člověk sám sebou.
5x
Zažil jsem brigádníka v práci. Jeden den schopný, zajímající se, motivovaný s chutí do práce a druhý den jak vyměněný. Jako by všechno zapomněl, neměl do ničeho chuť a ani pořádně nevnímal přes den. Co mu člověk řekl, tak jedním uchem tam a druhým ven. Pak zase období, kdy byl alespoň průměrně použitelnej.
S kolegy jsme si mysleli, že je na drogách nebo alkoholu. Pak se ukázalo, že má psychickou poruchu.
Právě s těmito velkými výkyvy nálad a mániemi a depresemi.
Nedokážu si představit, že by s takovým člověkem někdo šel do vztahu. Nebo podepsal v zaměstnání pracovní smlouvu.
Takže asi záleží, jak je zaléčen a jak často je labilní.
Jak tu padlo, zdravejch kluků je spousta. Proč spadnout do tohodle omlouvá jen asi ta tvá slepá zamilovanost.
1x
Seznamte se s touto nemocí. Půjčte si knihy, podívejte se na televizní serály, požádejte o materiály z NÚDZ. Při vší úctě k pokrokům moderní medicíny je nutné kostatovat, že vážné duševní nemoci jsou nevyléčitelné. Většinou jde o stále se zkracující cyklus hospitalizací a zvyšující dávky léků, které často končí předčasnou smrtí. Zdrojem informací mohou být také životopisy některých známých umělců.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.