Nejste přihlášen/a.
dobry den
jake cviky by byly vhodne po mrtvicce, mamka zatim jen lezi na posteli, s rukama nohama hybat muze
dopoledne tam chodi spec sestricky ale prijde mi to dost nedostatecne...
(
ale takhel v leze asi max nejak hybat nohama, pokrčovat apod.
zkousela jsem maminku posadit na posteli, nohy dolu ale zatim se sama moc neudrzi...
ma nekdo prosim zkusenost?
0x
Motivujte sestry darcekom alebo peniazmi a sledujte, co s mamou cvicia. Ony to dlhe roky studovali, my nepozname stav vasej mamy. Necakajte zazraky, je nutna aktivna spolupraca pacienta a silna chut cvicit.
kdyz tyhle sestry tam chodi jen dopoledne a navstevy jsou odpoledne, tak se s nimi nepotkam
ja nasla nejake filmecky na internetu tak to zkusime
Záleží taky na tom, jakou chuť bude maminka do cvičení mít, aby ji to neobtěžovalo. Tchán byl po mrtvici v LDN, když přišla fyzioterapeutka, vždycky se na ni podíval a prohlásil: "Až zejtra!" Tak ona odešla a byla ráda, že má míň práce. Tak to praktikoval pořád, necvičil, svalstvo mu zatuhlo, no a dopadlo to nakonec špatně. Jaga
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.