Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levná restaurace v Praze

Od: babajaga®

Dobrý den, při návštěvě Prahy jsem náhodou našla restauraci, kde se mi líbilo. Desítky jídel i možných dalších kombinací, velké porce, pokrmy chutné. A slušné ceny. Bylo to určitě někde na Starém Městě, možná poblíž Staroměstského náměstí. Prahu dobře neznám. A blízko byla stanice metra.

Restaurace byla hodně velká, žádný luxus, ale čisto, dva vchody /východy/ u obou taková kukaň, kde seděla paní a podávala příchozím čisté účtenky. Pak dlouhý pult se spoustami jídel, ta byla na obrazovkách nad tím úsekem. A obrázky se střídaly. Dvě jídelny se stolky a proplétanými křesílky. Lidé si sami vybrané jídlo na tácu donesli ke stolu. Platilo se při odchodu zase u těch kukaní.

Venku, myslím si, byl zelený vývěsní štít. Ráda bych našla, co a kde to bylo, chystám se do Prahy a bojím se, že to nenajdu. Hledala jsem na internetu, pod názvem "Restaurace", "Jídelna", "Hospoda"...a nenašla jsem nic. Měla jsem si to zvenčí z ulice aspoň vyfotit na mobil, ale už se stalo.

Neznáte, prosím, tento lidový "krmelec" někde na Starém Městě? Děkuji. *zdravi* Jaga.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

10.02.26 07:09
hodnocení

4x

hodnocení

3x

Podle popisu to bude havelska-koruna.cz/... kam jsem taky kdysi chodil a byl spokojeny :)

hodnocení

2x
Jo Havelská koruna. Také tam chodíme. Pod Vaclavakem pořád rovně dolů a mírně vlevo je vchod. V rohu ulice je i nějaký kostel.

hodnocení

Vážení pánové @andy123 a @gilhad, jste prostě úžasní. Ano to je ono. Teď už budu vědět, kde se v Praze nasytit. *palec**pusa*

Děkuji - Jaga.

Když jsem viděla ty obrázky jídel, musím si utřít klávesnici. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]