Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naražené koleno

Od: fr

ahoj, 58 let, 100 kg, naražené koleno (pád na ledovce) , dnes 17. den, dávám Fastum gel... jak dlouho to u vás bylo, než to vše odeznělo... díky za rady, do schodů, ze schodů, v pohodě... ale bolet to bolí (asi zánět)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Naraženina bolí dlouho, třetí týden...pro svůj klid bych telefonicky popsala a zkonzultovala s praktickým lékařem, určitě poradí co dál...

fr
hodnocení

ano, od třináctého dne lékař dal FASTUM GEL, ozval jsem se mu...deset dnů to nebolelo a až potom... asi zánět... jde mi o to, kdy celá anabáze skončí... půl roku? Kdo tím prošel... díky

pecenkav

Kdysi jsem si při lezení na lešení ťuknul kolenem - čéškou - o trubku, nic moc rána a přesto jsem to cítil asi půl roku,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]