Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bradavice na noze

Od: lukys®

Zdravím,

udělala se mi na noze malá bradavice. Znáte spolehlivý přípravek z lékárny?

Koukal jsem že už se prodává i tekutý dusík že si ji vypálíte doma sami...

Kdysi jsem ji měl ale ta byla v takovým stádiu že mi ji museli vyříznout.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ttt
hodnocení

1x
pb®
Dávám bod, Duofilm je dobrý a hlavně bez bolesti. Sice to trvá měsíc, ale odleptá bradavici po vrstvách. Vždycky je mi líto dětí, které skáčou z ordinace po jedné noze, protože jim rodiče nechali vypálit bradavici dusíkem. Dodnes si pamatuju, jak strašně to bolí i jak pak bolí rána po odstřihnutí puchýře. Já ji synovi na noze odleptala Duofilmem a sobě taky. Není to hned, ale nebolí to.

ja
hodnocení

1x
EndWarts ORIGINAL roztok k odstranění bradavic 5 ml, nanáší se 1 x týdně, což je komfort. Vždy mi pomohl.

111®
hodnocení

0x

My to řešili náplasti na kuří oka a do otvoru v ni kapali několikrát denně propolis. Za týden šla vytrolit. Zbylá jamka se zatáhla sama.

id
Stejná zkušenost. Propolisová tinktura z lékárny je dost ředěná. Já zastavila u RD s cedulí PRODEJ MEDU a koupila si kvalitní propolis. Sice jsem musela škemrat, ale vyšlo to.

pecenkav
hodnocení

0x

Dusíkem už nikdy více, kdysi jsem si to nechal vypalovat na chodidle, bolest jako kráva, týden se s tím nedalo skoro chodit a když už se to zlepšilo, tak znovu.

Takhle se to opakovalo každý týden, celkem 15x, příště už jedině vyříznout, to je na jeden pokus a nebo zkusit ty kapky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]