Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hořčíče od různých výrobců, chutná vám některá

Od: hice

Tak zase jsem koupila další kelímek hořčice, nejmenší balení, ale opět nechutná. Nechci znepříjemňovat jídla, ale ani jedna není ta jediná, co bývala na všéchno a ke všemu dobrá, ale ani jedna to není ona.Výrobce si už napamatuji, ale někde ještě snad musí být, či ne?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Váš požadavek je v přímém rozporu s principem maximalizace zisku.

Nemůžete mít jednu hořčici na všechno, ale ke každému pokrmu jinou, aby si výrobci víc vydělali.

P.S.

Používám kremžskou - na (skoro) všechno.

hice
hodnocení

Beru obojí, ale značka a výrobce.

Jste šprýmař

bear
hodnocení

2x

Kupuju tuhle Pikant Vrbátky (mají v Globusu)

sladke-potreby.cz/...

hice
hodnocení

Ano, tu jsem také měla ve skle toto balení mně vyhovuje, prodejnu zrušili Tempo,

ale výrobce či značka?

bear

Vždy´t to píšu, né?

PIKANT Vrbátky/OSTRAVA

Hořčíče od různých výrobců, chutná vám některá
hice
hodnocení

Pardon, myslela jsem Globus Vrbátky, je to mrňavé písmo, už Ok

bear

Myslím, že to prodává i řetězec COOP, Hruška a Terno.;)

hice
hodnocení

Díky, vím kde je Coop, Hruška,terno z ruky, ale rozhodně tam zajedu

bear

Toto zboží z regionů mají hlavně ty malé obchůdky. ;)

Ale Globus taky.

km
hodnocení

0x
je treba upresnit o jakou horcici van jde. myslite klasickou plnotucnou?
bear

Píše "na všechno" a to rozhodně Kremžská nebo Dijon nejsou. Tyto speciální se rozhodně nepoužívají "na vaření", ale převážně jako omajda k párkům nebo kabanosu a jiným uzeninám. Protože mají výraznou chuť a všechno by přebíjeli. ;)

km
"Plnotučná hořčice v České republice prochází dlouhodobým vývojem, který ovlivňuje její chuť, složení i legislativní vymezení. Ačkoliv nedošlo k jedné náhlé převratné změně, spotřebitelé mohou vnímat rozdíly v chuti, které jsou důsledkem zpřísňujících se norem, snahy o „čistší“ složení (méně éček) a častějšího používání jiných než tradičních surovin."
bear

Nevím, jak to souvisí s tvým dotazem na tazatelku o jakou jí jde.

Nebo se ptáš, jestli jí jde o plnotučnou před 30ceti lety nebo nějakou aktuální?

...

Jinak pro tvou informaci, horčice nepotřebuje éčka. Sama je konzervantem.

hodnocení

0x

Kupujeme Albu. Plnotučná i kremžská vždy výtečné. V obchodě je poznáte snadno. Jsou to ty s tečkama.

Hořčíče od různých výrobců, chutná vám některá #2
Hořčíče od různých výrobců, chutná vám některá #3
08.02.26 22:23
Hořčíče od různých výrobců, chutná vám některá #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]