Nejste přihlášen/a.
V e-mailu mi přistála zpráva, že mám u společnosti Rondo výhru (800,- Kč ) a mám si ji vyzvednout. Netuším jak jsem k tomu přišla, snad jsem se někdy před lety zagistrovala v Sazce. Je bezpečné tu výhru vyzvednout (asi na účet, že?) , nebo si mohu přivodit problémy? Díky za rady.
2x
Pokud si nejste vědoma, že byste měla cokoliv společného s touto společností, odesílatele zprávy zablokujte a mail smažte. Nepokoušejte se ani nijak odpovídat, nekomunikujte. Je to 100% podvod, i když odesílateli nemusí jít nutně o Vaše peníze. Třeba se snaží z Vás "jen" vytáhnout nějaké osobní údaje (ty se dají prodat bůhví komu a Vy se pak budete divit i ušima).
Jé, kdybych já měl všechny ty peníze, které už jsem podobným způsobem údajně "vyhrál"... ![]()
Díky za odpovědi. Falešných výher jsem už také dostala několik. Tahle ale vypadá věrohodně, i propojení se Sazkou - nyní Allvyn
. Ale těch 800,- Kč mi za nějaké problémy nestojí.
Vygůgloval jsem toto, pravděpodobně nejde o váš případ, bo nejde o výhru, ale příspěvek. A ta částka taky nesouhlasí.
--
--
500 Kč pro každého? Jo. Rondo rozdává.
Jestli tohle čteš, je čas si to vyzvednout.
Podmínky a detaily tady: rondo.cz/... vyskočí registrační formulář, abych podmínky četl po refistraci, tůdle...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.